Actionare electrica, confort maxim

Pentru orice achizitie pe care o faci,firma noastra iti acorda posibilitatea de a achita in 6 rate prin sistemul Card Avantaj si o perioada de garantie de 5 ani, timp in care ne vom ingriji de functionarea normala a usilor tale de garaj. Usile de garaj sunt indispensabile pentru orice garaj modern si pentru orice familie care isi doreste sa se simta protejata in fiecare moment.
Usile de garaj pot fi sectionale sau tip rulou, firma noastra realizeaza ambele tipuri de usi din materiale de cea mai buna calitate, conform standardelor si normelor europene. Usile tip rulou sunt mai potrivite garajelor moderne si celor fara prea mult spatiu. Acest lucru deoarece ele nu optureaza spatiul de intrare in interior si iti permite o patrundere simpla si rapida, fara a fi nevoit sa cobori din masina. Actionarea electrica prin intermediul telecomenzii iti permite sa ai parte de confortul la care ai visat de mult si totodata sa fi sigur ca nimic nu i se poate intampla masinii tale. Orice tip de usi garaj vor avea incorporat un sistem antiefractie, dar chiar si fara acest sistem, rezistenta usilor va descuraja orice posibila intrare prin efractie.
Unei usi garaj rulou i se pot monta optional lamele perforate, ferestre sau treceri pietonale. Calitatea usilor noastre de garaj nu este pusa la indoiala de nici un specialist in domeniu, motiv pentru care toti clienti pleaca de la noi multumiti si plini de cuvinte de lauda. Atat la adresa ofertei de usi garaj si usi garaj rulou, cat si a echipei noastre profesioniste.
Pentru comenzi si detalii suplimentare:
WEB:www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

usi usi garaj usi de garaj usi garaj rulou usi garaj sectionale