Acoperis cu o reducere de 25% pe Karatmetal.ro

Acoperisul casei are nevoie de o atentie suplimentara, pentru ca este principala bariera intre capriciile naturii si protectia familiei dumneavoastra. Daca tot ceea ce ati incercat pana acum in materie de sisteme de invelitori pentru acoperis s-a deteriorat sau nu a oferit siguranta necesara, atunci e momentul sa apelati la tigla metalica oferita de Karatmetal.ro.



Fata de versiunile clasice de tigla, cea metalica ofera un plus de protectie si siguranta, precum si o durabilitate estetica si functionala de cateva decenii. Karatmetal nu ofera doar tigla metalica simpla, ci are si o versiune Karat Premium, care este fabricata prin profilarea la rece a panourilor de otel prevopsit, produse de furnizorul de renume SSAB®. Detaliile tehnice precum dimensiunea si greutatea, caracteristicile otelului (material, acoperire, rezistenta, temperatura de lucru), dar si culorile pot fi oricand vizualizate pe site-ul Karatmetal.ro.



O alta versiune de tigla metalica este Karat UltraMat, fabricate prin profilarea la rece a panourilor de otel prevopsit, puse la dispozitie de furnizorul Ruukki® din Finlanda. Pentru acest tip de tigla, durabilitatea tehnica este de 30 de ani, iar cea estetica de 10 ani, facand din acest model de tigla mata, cu un tip de acoperire Polyester Mat, o alegere ideala pentru cei care pun pret pe calitate si durabilitate.



In perioada 1 mai – 15 iunie 2015, Karatmetal.ro ofera o reducere de 25% pentru produsele disponibile pe site, care includ, dincolo de tigla metalica, si elemente precum sisteme de jgheaburi si burlane (sisteme pluviale), elemente de finisaj, accesorii pentru sistemele de invelitori pentru acoperisuri precum si multe altele care pot fi gasite la o simpla accesare a site-ului www.karatmetal.ro.



Daca va aflati intr-o perioada in care simtiti nevoia de materiale de calitate pentru acoperisul casei dumneavoastra, la un raport excelent calitate/pret fata de principalii concurenti de pe piata, atunci Karatmetal este alegerea de sisteme de invelitori pentru acoperis care prezinta o garantie a seriozitatii si durabilitatii tehnice si estetice. Mesajul companiei intareste aceasta pozitionare: „Karat. Facut ca sa dureze.”



Despre Karatmetal.ro



Karat a aparut pe piata prin extinderea companiei Seliron, cea mai veche firma din grup, ce ofera o gama profesionala de elemente de etansare pentru constructii civile si industriale, cu solutii complete in piata autohtona de profil a acoperisurilor.



Compania Seliron este pe piata din Romania inca din anul 2000, iar Karat este prezent pe piata ca producator de acoperisuri de tigla metalica din 2010. Calitatea tiglei metalice oferita de Karat este data de renumele unor furnizori precum SSAB® si TATA Steel®, iar durabilitatea tiglei metalice Karat Premium, este de 20 de ani, din punct de vedere estetic, si de 50 de ani, din punct de vedere tehnic.



 



Powered by SEO monitor