Accesorii utile pentru baia bebelusilor sfaturi de la nichiduta.ro

Aceasta teama poate sa apara din cauza unui oarecare discomfort resimtit in timpul efectuarii baitei. Stim ca ei nu pot vorbi, ci se manifesta prin plans. Orice manifestare prin plans in timpul baitei de seara semnaleaza disonfort. Unele cauze ar putea fi : temperatura crescuta a apei, patrunderea sapunului in ochi, pozitia incomoda.



            In scopul eliminarii unor astfel de posibilitati, va sugeram sa cumparati si sa folositi cateva accesorii ce se comercializeaza in magazinele din tara noastra. Unul dintre acestea este “Protectie pentru baita (ochi si urechi)” confectionata din plastic rezistent si moale ce se fixeaza de jur imprejurul fruntii si cefei bebelusului cu un elastic ajustabil pe trei marimi. Aceasta protectie elimina posibilitatea ca apa cu sampon sau cu sapun sa patrunda in ochi sau in urechi. Se poate utiliza cu succes pana la varsta de 1,6 ani. Sunt disponibile in mai multe variante coloristice. Un alt accesoriu care se utilizeaza in cadita bebelusului cu scopul evitarii alunecarii accidentale a corpului sunt suporturile antiderapante si termosensibile. Realizate in diferite variante coloristice, cu elemente distractive incastrate in material si accesorizate cu ventuze antialunecare, este si un excelent avertizor in cazul in care apa pregatita pentru baie are o temperatura mai mare de 37 grade. Acest lucru este posibil datorita capsulei termosensibile incastrata pe una din laturi. Daca sunteti interesati de un asemenea produs, va recomandam sa alegeti dintre variantele:„Covoras termosensibil antiderapant Bebe Confort”, „Covor antiderapant pentru cada cu senzor de temperatura Squirty”, „Covoras antiderapant cu senzor de temperatura Bath Mat New Frog” sau alte variante.



            Splarea corpului copilului se poate face fie direct cu mana, fie cu obiecte special realizate pentru acest lucru. Una dintre variantele pentru care puteti opta ar fi „Muselina din bambus organic "Baby Wash" ce se comercializeaza la seturi de 6 buc, in varianta cromatica alb. Acest produs de calitate excelenta este realizat prin tratarea tehnica complexa a fibrelor de bambus. Produsul este certificat ecologic de UE si paote fi utilizat din primele zile de viata ale bebelusului, pana cand copilul implineste 7-8 ani. Textura delicata asigura curatarea perfecta a tegumentelor de transpiratie sau alte impuritati. O spalare delicata a corpului se poate face cu un burete natural cu textura fina, delicata, rezistent la utilizari repetate chiar si timp de 3-4 ani. Din aceasta categorie puteti opta intre „Burete natural fagure de miere-marime 10” , „Burete natural cu pori fini-16” sau  „Setul 2 bureti vegetali pentru baie”.



            Pentru clatirea corpului de sapun sau spumant de baie, dar si pentru distractia celui mic, puteti utiliza un mini dus de clatire. Forma sa stabila permite asezarea pe orice suport, chiar si in cada adultilor, sau poate fi tinut in mana, datorita dimensiunilor reduse, 21 cm. Acest recipient poate fi umplut cu apa calduta la temperatura adecvata si se pulverizeaza corpul bebelusului. Puteti alege varianta „Dus clatire Splash de la OkBaby” sau „Recipient clatire sampon Blue”.