Academia English Kids Academy organizeaza cursuri de engleza

Academia English Kids Academy se face cunoscuta prin oferta de cursuri engleza pentru copii eficiente si moderne dedicate copiilor care iubesc limbile straine dar si prin rezultatele deosebite obtinute la diverse examene specifice. Cursurile sunt acreditate de Cambridge Esol, International House-World Organisation si Equals-Excellence in language education iar paleta  educationala este una diversificata pentru toate categoriile de varsta. Cursurile se desfasoara atat in sali de curs moderne cat si online pentru cei care nu doresc sau nu pot sa se deplaseze.

Viziunea EKA este una creata si desfasurata in perspectiva. Pregatirea elevilor se axeaza pe construirea fundatiei cunostiintelor lingvistice si a dezvoltarii abilitatilor acestora de limba engleza astfel incat sa poata promova cu succes examenul Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) la varsta de 17-18 ani.

In ceea ce priveste planificarea didactica, EKA propune o programa mixta, care imbina cursurile  in-door cu cele out-door. Sunt sustinute activitatile ludice si cele care sustin creativitatea si imaginatia copiilor mai ales in cazul cursurilor pentru copii incepatori. Astfel structura didactica este una flexibila si usor de adaptat la nivel personalizat, si "astfel copiii invata mult mai repede" spunea o mamica pe www.lic.ro .

Se remarca propunerile clubului de conversatie in limba engleza cu profesor nativ, a taberelor scolare in Anglia precum si a cursurilor de engleza online. Practica pedagogica pentru acestea este este una out-door, extra curriculara.

Prin intermediul acestora interactiunii cu persoane native, English Kids Academy asigura invatarea pronuntiei si o intonatiei corecte precum si dobandirea increderii si sigurantei in momentul vorbirii limbii engleze in fata unui nativ. EKA pune accentul pe dobandirea abilitatilor de comunicare si socializare, lucru in echipa, exersarea capacitatii de incredere de sine in exprimare precum si explorarea de situatii concrete, menite sa ofere sansa comunicarii in limba engleze.

In ceea ce priveste modalitatea virtuala a cursurilor, se detaliaza 3 programe diferite, concepute pe varste de grupa, in functie de necesitatile fiecarei grupe de varsta, de la 4 la 6 ani, de la 8 la 12 ani si  de la 12 la 14 ani. Cursurile online sunt dedicate copiilor cu cunostiinte de limba engleze care doresc sa-si completeze cunostintele predate la scoala, potrivit pentru studiu individual sau chiar pentru lucrul in pereche sau in grupuri mici de copii.