A aparut AutoExpert de aprilie!Cateva dintre subiectele pe care le recomandam:Interviu:
Jeffrey Guyton, Presedinte Mazda Europe – vorbeste despre cum a reusit Mazda sa depaseasca cu succes criza acestei perioade.

Vincent Rambaut, Director General Peugeot – vorbeste despre cresterea globala inregistrata de Peugeot si cateva dintre secretele succesului.Teste:
Opel Antara facelift condus in Austria – designul nou pentru faruri, spoiler si grila calandrului reusesc sa contureze o imagine mai matura si mai impunatoare pentru un model care oricum se bucura de un aspect atractiv.

Opel Corsa upgrade condus in Austria – la exterior, modificari estetice destul de evidente in special in partea frontala; in interior, s-au folosit materiale noi, de calitate superioara, pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare pentru pasageri.

Jaguar XKR condus in Romania – o “bijuterie” ce reprezinta etalonul calitatii si al bunului gust, adresandu-se cu preponderenta persoanelor sofisticate.

Porsche Panamera condus in Romania – aspect excentric, senzatie de sportivitate, un partener de drum minunat in calatoriile lungi.

Test comparativ:
BMW X3 vs. Mercedes-Benz GLK vs. Land Rover Freekander 2 vs. Volvo XC60 – cele mai dinamice si mai competitive SUV-uri premium de talie medie de pe piata.

Ecologie:

Nissan Leaf – compacta corecta, ca dimensiuni si proportii, in care incap cinci persoane; portbagaj decent de 330 de litri; spatiu serisit, ergonomic, care atrage prin culorile placute ale ecranului de bord.

Second hand:

Subaru Forester – SUV-uri foarte fiabile care nu creeaza probleme decat dupa 250.000 km.

Oferta lunii:

Audi A1 oferit Weltauto – echipare bogata completata de kitul aerodinamic Competition si pachetul interior Competition Legends.

Sport:

CNVC Dunlop 2011 – Stefan Giui Junior si cele doua Mitsubishi Lancer Evo9: una de consurs si alta de antrenamente.

Auto club:

Club MyMINI.ro – maxi fascinatia MINI.

Anduranta:

Hyundai i30u – o zi de munca din viata redactorilor AutoExpert cu i30u.

 

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta  avand un concept 100% romanesc. De 10 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi:  teste comparative, lista de preturi auto; revizii si costuri de intretinere. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informaţii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile la adresa de Internet http://www.autoexpert.ro/ si in retelele sociale facebook si twitter. 

 

 

auto securitate teste second hand utile ghid anduranta club ecologie interviu sport stiri statistici vanzari