7 motive pentru a apela la o companie de inchirieri masini

Pana nu de mult serviciul de inchirieri masini era utilizat de un numar restrans de persoane, in special oameni de afaceri care calatoreau sau aveau nevoie de o masina temporar fie ca masina de serviciu era in service fie ca angajau personal si pana la livrarea masinii noi apelau la serviciul de rent a car. In ziua de azi a crescut foarte mult cererea de inchiriere de masini, chiar si de cei care detin o masina personala.

Iata cateva motive pentru a apela la o companie de inchirieri masini:

Uneori masina personala nu este suficient de incapatoare sau confortabila cand calatoreste intreaga familia sau pleci cu prietenii in vacanta. Atat tu cat si insotitorii va veti simti mai confortabil daca vei inchiria o masina mai spatioasa si cu un portbagaj mai mare.

Cand calatoresti cu avionul, indiferent ca este de placere sau in interes de serviciu, cand ajungi la destinatie uneori este mai ieftin sa inchiriezi o masina decat sa platesti un taxi. Multe persoane chiar prefera sa inchirieze o masina chiar daca exista un mijloc de transport in comun, fiind mai confortabil si nu trebuie sa se bazeze pe autobuze sau microbuze.

Daca masina ta este in service pentru reparatii, este mai confortabil si mai ieftin sa apelezi la o companie rent a car decat sa platesti un taxi pentru drumurile zilnice.

Cand se iveste o ocazie speciala, poate sa fie distractiv sa mergi un eveniment cu o masina inchiriata mai deosebita care atrage priviri. De asemenea, si daca urmeaza sa te casatoresti este o ocazie unde merita sa inchiriezi o masina deosebita pentru a va simti bine in acel moment unic in viata.

Cand au de incheiat colaborari cu diverse companii sau clienti, multi oameni de afaceri prefera sa inchirieze o masina, uneori si cu sofer, decat sa o foloseasca pe cea personala. Indiferent ca un client trebuie asteptat la aeroport sau un grup de clienti trebuie scosi la cina, daca folosesti o masina noua iti poti imbunatati imaginea firmei si cresti sansele unei afaceri de succes..

Masina de servciu nu mai este de mult un beneficiu pentru angajati cat o unealta de lucru, pentru noii angajati, pentru a deveni imediat productivi, pana se livreaza masina comandata multe companii apeleaza la companiile de rent a car pentru a innchiria o masina pana se livreaza cea comandata.

Proiectele de business derulate pe perioade de timp limitat angreneaza de cele mai multe ori colaborarea cu firme de inchiriere pentru mobilitatea angajatilor.

Si iata si doua motive mai mult (sau mai putin) comice pentru care merita sa apelezi la o companie rent a car:

Daca urmeaza reuniunea de 10 ani cu fostii colegi de scoala si nu ai atins succesul promis cand ai terminat scoala, poate doresti sa iti “faci o intrare” cu stil. Poti arata ca si cum ai avea succes pe plan financiar daca iti inchiriezi o masina pe masura mesajului pe care vrei sa il transmiti.

Prima intalnire, prima impresie. Daca vrei sa o impresionezi la prima intalnire, de ce nu inchiriezi o masina, mai ales daca nu detii una? Doar ca nu exagera apeland la o masina de lux pentru a nu da impresia ca esti mai bogat decat in realitate, lucru care se va intoarce impotriva ta mai tarziu.

Dupa cum se vede exista multe motive pentru care ar trebui sa apelezi la o companie de inchirieri masini indiferent ca ai nevoie pentru tine personal sau in interes de business.