999cadouri.ro - surprize placute pentru cei dragi de fiecare data

In viata unui om exista numeroase ocazii cand trebuie sa daruiasca un cadou potrivit evenimentului. Fie ca e vorba de o zi de nastere, o aniversare, o nunta sau un botez, o promovare sau un nou job, viata este alcatuita din aceste momente importante de unde nu lipsesc cadourile. Persoanele din viata ta trebuie rasfatate si apreciate, iar unul dintre cele mai bune moduri prin care ii poti celebra existenta sau realizarile, este oferirea unui cadou. 999cadouri.ro te ajuta sa gasesti cadourile potrivite pentru fiecare moment.

Cadourile business - pentru barbatii de succes

Cand partenerul reuseste dupa ani de dedicare si truda intr-o companie sa obtina promovarea visata sau acei barbati care au dat din coate si s-au luptat pentru ca firma lor sa ajunga in top, clar trebuie sarbatorite aceste realizari. Sa ai succes nu este usor, in spatele acestuia se afla esecuri peste esecuri pe care persoana le-a utilizat ca pietre de temelie, nopti nedormite, stres si descurajare. Tu i-ai fost alaturi prin toate, l-ai sustinut si l-ai sfatuit cum ai putut mai bine. Acum, la implinirea visului, trebuie sa ii faci o surpriza pe masura.

Daca a fost promovat intr-o functie importanta ii poti oferi de la 999cadouri.ro un set pentru birou Executive El Casco. Acesta este unul dintre cele mai exclusiviste branduri producatoare de accesorii de lux pentru birou. Setul contine o mapa de birou neagra, eleganta, din piele tabacita vegetal, suport pentru ochelari fabricat din alama solida, placat cu crom si finisat manual si suport pentru corespondenta din piele naturala neagra cu doua compartimente de sortare. Setul mai contine un ceas de birou cu suport pentru instrumentul de scris, cutit elegant pentru deschiderea corespondentei, suport pentru cartile sale de vizita, suport pentru notite adezive si un suport magnetic pentru agrafe.

Si ca totul sa fie perfect si complet, poti completa setul cu un stilou si un pix de la brandul Parker. Acestea sunt la randul lor de o calitate exceptionala, brandul Parker fiind de altfel si furnizor de instrumente de scris si cerneala al casei regale britanice. Penitele stilourilor sunt din aur masiv si multe dintre elementele acestor instrumente sunt placate cu aur.

Intra pe www.999cadouri.ro sa comanzi cadoul potrivit pentru orice ocazie.

Contact: 0766 324 238 || 0212109433

contact@999cadouri.ro

999cadouri.ro