3gifts.ro - cadourile inedite, amuzante, cu care vei fura zambete de fiecare data

Cui nu-i place sa primeasca un cadou? Este modul prin care ne simtim apreciati de cei din viata noastra, poate fi un steag alb al impacarii, poate exprima sentimente de iubire, poate insenina ziua chiar si celor mai morocanoase persoane. Cadourile nu trebuie sa fie de lux, super costisitoare, ci pot fi cu bun gust, daruite din inima, practice sau decorative. Atata timp cat se pliaza pe gusturile primitorului, cu siguranta va fi un gest apreciat. Daca vrei cu adevarat sa iti arati atentia catre o persoana, atunci cadoul personalizat subliniaza si mai mult acest lucru. Fiindca prin el arati acelei persoane ca ai ascultat-o si ca ai depus efort in crearea unui obiect unic pentru ea. 3gifts.ro te ajuta cu idei originale de cadouri, pentru orice persoana si pentru orice moment al vietii ce merita sarbatorit.

 

Fa-i o surpriza cand se asteapta mai putin

 

Cadourile parca sunt si mai misto atat de primit, cat si de daruit atunci cand nu exista vreun motiv sau ocazie anume. Fiindca abia atunci poti spune ca obtii o reactie autentica si aduci fericire pe masura sufletelor din ambele capete. Si barbatii merita cadouri si atentie, fiindca este si acesta un punct important al unei relatii sanatoase. De obicei barbatii au cate un portofel de zici ca a trecut prin al Doilea Razboi Mondial. Ei nu se complica prea mult cu aspectul unor lucruri, insa stii ca i-ar face infinita placere sa-si aseze banii munciti cu greu intr-un portofel frumos din piele. Daca se afla si partenerul tau printre cei ai caror portofele mai au 1% viata, ar fi cazul sa ii faci o surpriza si sa-i cumperi unul nou din categoria de portofele piele barbati de la 3gifts.ro.

 

Si daca vrei intr-adevar sa-l dai pe spate complet, atunci trebuie sa mai adaugi ceva special in punga de cadouri. Intra la categoria de cadouri personalizate de pe site si alege ceva de acolo. Poti personaliza de exemplu o cana termosensibila cu o poza memorabila cu voi, in special daca stii ca iubeste cafeaua. Initial va crede ca este o cana simpla, insa cand o va folosi va avea parte de o surpriza, pe cana facandu-si aparitia poza cu voi doi.

 

Toate acestea si multe alte cadouri inedite le regasesti la www.3gifts.ro.

 

Contact: 0775.383.323