Importanța existenței unui website pentru compania ta

Știai că există peste 1 miliard de site-uri pe internet?

Mai exact 1,213,277,377 de site-uri active la finalul lunii Iunie 2021, conform studiului făcut de Netcraft Web Sever. Deși acest număr variază de la o secundă la alta, încă nu sunt semne că ar scădea prea curând sub 1 miliard (în mod organic). Și când te gândești că totul a început în urmă 20 ani, în 1991, cu primul website lansat pe 06 August.

De atunci, treptat, au început să apară din ce în ce mai multe site-uri. Însă pe măsură ce unele abia se lansau altele se închideau deoarece nu își atingeau scopul sau nu ajutau business-urile să crească.

Contrar așteptărilor, anul 2020, ne-a ajutat să ne amintim cât de versatili suntem și cum ne putem adapta unui context nou. Astfel, multe companii și afaceri deja existente sau proaspăt înființate atunci și-au reorientat focusul pe promovarea și comercializarea activității pe internet. Însă, nu toate site-urile îmbunătățite sau înființate în anul 2020, au și rămas active anul acesta, existând o scădere de aproximativ 1%  (Iunie 2020 vs. Iunie 2021).

Atunci, tu ... de ce ți-ai crea un site?

Pentru că vei putea transmite mesajul și valorile business-ului tău către clienții și investitorii tăi cu:

·         Ușurință – scurtând drumul lui către tine. Oferă-i posibilitatea de a te găsi mai repede atunci când are nevoie de serviciile tale. Puterea oferită de internet de a ajunge la multitudinea de informații disponibile pe rețea îți e un aliat puternic în crearea unor noi parteneriate.

·         Rapiditate – prin reducerea timpului petrecut de client în a căuta-găsi informațiile dorite. Timpul este resursa cea mai valoroasă ce nu poate fi achiziționată. Ea doar se consumă. Câștigă-i timp clientului prin crearea site-ului tău.

·         Transparență – te găsește mult mai repede cu ajutorul site-ului decât ar face-o în mod clasic. Un website bine structurat, cu un conținut de calitate te ajută să ieși în evidență față de competiție, având inclusiv posibilitatea de a posta testimoniale din partea clienților tăi oferind o imagine reală a serviciilor furnizate.

Adevărul este că nu trebuie să fii un guru al tehnologiei sau să faci diferite cursuri pentru a-ți putea crea site pentru afacerea ta. Nu trebuie să investești timp și bani în a-ți dezvolta anumite abilități tehnice pentru a fi prezent pe internet.

Pentu tine, de creare site web se ocupă Global Code. Ei au toată expertiza și cunoștințele necesare în a te ajuta să faci acest pas, în a te ajuta să îți contruiești un site ce te definește pe tine ca și profesionist. Tu te poți preocupa de strategia de business și de cum să îți dezvolți serviciile astfel încât să te extinzi și mai mult.

Un site dezvoltat de experții Global Code te ajută să:

·         Atragi clienți noi – fiind optimizat din punct de vedere SEO;

·         Îți crești imaginea – printr-un design diferit;

·         Își gestionezi eficient bugetul – investind bani în afacerea ta;

·         Îți aloci timp pentru afacerea ta – acordând mai multă atenție clienților;

·         Ai o prezență activă online – pentru mai mult timp.

Hai să arăți ce ai tu diferit! 

creare site site web global code