35 000+ de joburi pe www.jobsinro.ro (10 000+ de joburi in strainatate)!



Joburi afara: Peste 10 000 de joburi in strainatate sunt disponibile pe www.jobsinro.ro incepand cu 5 iunie 2011. Sunt joburi care nu s-au ocupat in tarile lor de origine si care acum sunt deschise recrutarii internationale. Cu alte cuvinte angajatorii asteapta CVuri de expati care nu vor mai fi in competitie cu aplicanti locali! Gasiti joburile foarte simplu: click pe butonul "joburi afara" sau direct pe www.jobsinro.com. Actualizam joburile la o ora asa ca este posibil sa ratati sansa unei aplicatii daca nu verificati site-ul. CVurile aplicate vor fi atasate ca si documente din calculatorul dvs asa ca updatati-le daca este cazul si pastrati-le la indemana.

Joburi in tara: Peste 25 000 de pozitii sunt disponibile in tara. Pentru ca protofoliul de pozitii disponibile al clientilor nostri este preluat in intregime este foarte posibil ca unele joburi sa fie prezente doar pe jobsinro.ro si pe site-urile angajatorilor sau ale agentiilor de recrutare partenere. Principalele sectoare in care se fac angajari sunt: IT, vanzari, finante-contabilitate, client-customer care, achizitii-logistica-aprovizionare.

Despre Jobsinro.ro

www.jobsinro.ro s-a lansat in 2010 ca un site de cariera, membru al IAEWS (International Association of Employment Websites) inca de la lansare. Avem un numar de 120 000+ vizitatori unici lunar (sursa: trafic.ro). Postam gratuit toate ofertele de joburi indiferent de numarul lor.

 

Contact:

Marius Girlea
0723538130

office@jobsinro.ro

www.jobsinro.ro

jobsinro.ro job loc de munca CV cariera