3 aspecte surprinzatoare despre videochat, demonstrate prin exemplul conditiilor de la Luxury Studio

Privind din exterior, un job in domeniul videochat-ului este controversat sau greu de inteles. Se rezuma la fete frumoase, devenite modele, si la sume de bani care ar starni invidia oricui. Neasteptat poate este ca nu sunt impuse cerinte dintre cele mai drastice sau anormale. Prea putini stiu cum este realitatea zugravita in astfel de studiouri. De aceea, Luxury Studio declara transparenta totala in colaborarea cu doritoarele si pune la dispozitie detalii despre conditiile din studio.

4 aspecte sunt reperul selectiei de modele

Dupa cum se specifica si in cadrul paginii oficiale, https://luxurystudio.ro/, doritoarele de a detine titlul de model de videochat la Luxury Studio trebuie sa indeplineasca 4 criterii. Acestea se refera la:

·         Varsta legala

Colaborarea cu fetele depinde in primul rand de un cadru legal. Drept urmare acestea trebuie sa aiba minim 18 ani. Este primul criteriu ce denota ca in acest domeniu se lucreaza serios, legal si cu toate drepturile respectate.

·         Cunostinte de limba engleza

Activitatea are legatura cu piata externa, exclusiv. De aceea, fetele trebuie sa stie limba engleza pe cat posibil pentru a putea purta o discutie. Studioul isi asuma ulterior faptul ca va investi in fiecare fata, implicit cand vine vorba de limba engleza, alocand prin training resursele necesare pentru ca modelele sa evolueze si din acest punct de vedere.

·         Seriozitate

Un job in videochat poate fi diferit de altele din atat de multe puncte de vedere si totusi un punct comun il are la capitolul seriozitate. Se intelege faptul ca pe masura ce fetele se implica si iau munca in serios au si sansa de a ajunge mai departe, la castiguri mai mari. Seriozitatea de ambele parti, atat a fetelor, cat si a studioului, rezulta intr-o colaborare de lunga durata, asigurand asadar stabilitatea  unui job din care rezulta castiguri mai mult decat multumitoare.

·         Ambitie sau altfel spus dorinta de a evolua

Prin experienta in domeniu, prin premiile castigate, Luxury Studio a demonstrat ca trece testul timpului si ca rasplateste la randul sau modelele care sunt ambitioase si parcurg un drum al evolutiei alaturi de studio. Asadar, ambitia de a evolua va fi la fel de importanta precum aspectele deja mentionate.

Ironic sau nu, nu exista repere despre aspectul fizic, in conditiile in care a fi model de videochat presupune desigur a fi o imagine atractiva. Explicatia este una logica: orice femeie este frumoasa in felul sau. Este vorba in primul rand de naturalete, de farmec feminin, atuurile fizice trecand in plan secund. Am evoluat de la ideea ca o femeie este doar o imagine atractiva si atat. In cadrul studioului de videochat aceasta va purta conversatii cu membri si va putea demonstra ca frumusetea vine si de la interior.

A deveni model de videochat nu este despre reguli stricte, despre compromis si experienta in domeniu. Tocmai de aceea este surprinzator ceea ce doritoarele afla la faza de interviu. Adevaratul test este despre a indrazni sa creada ca ar putea avea un astfel de job. De aceea, Luxury Studio lanseaza provocarea unui interviu pentru a le lamuri pe cele interesate despre ce presupune un astfel de job.

Luxury Studio interviu videochat job videochat