25.000m bandă LED vândută în 2018 online pe Ledia.ro

25.000 de metri de bandă LED am vândut în anul 2018 pe Ledia.ro


Încă din anul 2013 când am început să vindem produse de iluminat și accesorii prin intermediul site-ului Ledia.ro , benzile cu LED cu fost unul dintre produsele cele mai vândute și unde avem o bogat experiență.
În 2018 am dezvoltat proiecte foarte frumoase și reușite , pentru sute de clienți rezidențiali și firme, din România, Germania, Spania sau Suedia. Am ajuns astfel să vindem din cele 4 mari categorii de bandă LED pe care le comercializăm peste 25.000 de metri ( exact lungimea a 250 terenuri de fotbal)
Vindem si implementam solutii cu : 
  • banda led rgb & rgbw
  • banda led monocolora
  • banda led digitala
  • banda la 220v

Cum alegi banda LED potrivita proiectului tau?


Esti in plin proces de renovare si vrei sa te bucuri de lumina artificiala eficienta, fara costuri prea mari la factura de energie? Banda LED poate fi rezolvarea problemei tale! Nu doar ca se monteaza rapid si ofera un efect estetic de amploare in spatiile in care va fi montata, dar va pune in valoare intr-un mod elegant, chiar si cele mai umbrite colturi ale locuintei.


Ce este o banda cu LED?


Termenul LED este prescurtarea “Light Emmiting Diodes”, care desemneaza o categorie de dispozitive de iluminat interior, exterior si auto, lansat la mijlocul anilor '60. In zilele noastre, atat din dorinta de a eficientiza consumul de energie, cat si pentru a fi mai prietenosi cu mediul inconjurator, popularitatea acestor mici dispozitive este in continua ascensiune.


Spre deosebire de becul traditional, incandescent, o banda cu leduri 12 V, de exemplu, va folosi de 10 ori mai putina energie electrica. Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa isi cumpere o banda cu LED sta si in faptul ca au o durata de functionare mare, iar clientul isi poate alege tipul de lumina: calda sau rece.


Benzile cu LED pot fi, de asemenea, o buna metoda de iluminare alternativa si pentru cluburi, iluminat arhitectural pentru scafe, iluminat ambiental sau chiar pentru a pune in evidenta anumite piese de mobilier sau obiecte interioare.


Ce caracteristici ale benzilor LED trebuie sa iei in calcul in procesul de achizitie?


In primul rand, citeste cu atentie informatiile din descrierea produsului sau de pe pachet. Fiecare dintre parametrii mentionati se refera la 1 metru de banda LED, iar cele mai comune pachete contin pana la 5 metri. Totodata, in descrierea produsului se va mentiona si cat de flexibila este banda si unde poate fi montata (interior sau exterior).


Tipul de banda LED este, de asemenea, foarte important. Inainte de a incepe cautarile, ar fi bine sa te hotarasti daca preferi un model monocrom sau o banda LED RGB. La modelele monocrome, lumina pe care diodele o emit este alba, dar are cateva tonalitati cromatice care nu se mai pot schimba (daca iti alegi o banda cu LED de o anumita culoare, doar pe aceea o vei avea): alb-cald (rosu, oranj, galben) si alb-rece (verde, albastru, indigo).


In ceea ce priveste cel de-al doilea model, banda LED RGB, aici poti controla culoarea luminii cu ajutorul unei telecomenzi, din care poti alege intre urmatoarele nuante: rosu, verde si albastru. Cu precadere, benzile LED de tipul RGB se folosesc mai cu seama in baruri si cluburi.

Tensiunea de alimentare a benzii cu LED este la fel de importanta. In comert, atat online, cat si in magazinele fizice de materiale electrice si de bricolaj, se regasesc 3 moduri de alimentare: banda led 220V, banda leduri 12V si de 24V. Cele de 12 si 24 V sunt folosite in amenajari interioare si exterioare, pe cand banda led de 220V se preteaza in cazul masinilor.


Aceasta banda LED auto trebuie aleasa cu mare atentie, astfel incat sa se respecte legislatia in vigoare. Conform ultimelor reglementari, orice instalatie de lumini neomologata este interzisa, inclusiv luminile cu tonalitate cromatica albastra (deoarece pot fi confundate cu cele de la autovehicule utilitare).


Temperatura si luminozitatea sunt alte doua criterii pe care ar fi bine sa le iei in calcul. Spre exemplu, luminozitatea (masurata in lumeni) arata cat de stralucitor lumineaza diodele respective. Pentru 30 de metri de banda, luminozitatea va fi de cel mult 150-250 de lumeni cand vrei sa folosesti lumini de accent. In cazul in care te intereseaza o banda LED bucatarie, care sa ofere lumina sub compartimente si dulapuri, ai nevoie de 175 – 550 lumeni pe 30 centimetri de banda.


Temperatura unei benzi LED se masoara in Kelvini, indicand cat de calda sau rece va fi perceputa lumina emisa. Intre 2700 – 3000K, lumina este alba (potrivita pentru sufragerii sau dormitoare). Intre 3500 – 4100K, lumina alb-naturală se preteaza mai mult pentru bucatarii sau pe holuri. Tot ce trece de 5000K va avea o temperatura cromatica apropiata de lumina rece si se va potrivi pentru iluminarea secundara in bai, pentru exteriorul cladirilor sau ca lampa suplimentara de lectura.


Astfel, daca esti in cautarea unei surse de lumina care sa puna in valoare diversele interioare sau exterioare, trebuie sa tii cont de sfaturile noastre, apoi sa comanzi doar de la magazine sigure, care iti ofera certificat de garantie si factura. Cu o banda LED aleasa corect, casa ta va fi pusa in valoare intr-un mod unic si elegant, fara a plati sume mari la facturile de energie.


Te așteptăm și pe tine, cu drag pe site-ul nostru, vrem sa depasim in acest an 40.000 de metri de banda LED livrată catre clienti!


banda led 25000 de metri ledia.ro magazin online iluminat led

banda led 25000 de metri ledia.ro magazin online iluminat led

banda led iluminat led