10 magazine Mirano în 2011



Dacã in Bucuresti brandul favorizat a fost pana acum Mirano, prin deschiderea a doua noi magazine in Afi Palace Cotroceni si City Mall, politica generala de extindere a cuprins si celelalte branduri din portofoliu.

 

 Ultima parte a acestui an a adus pentru noi provocarea de a investi foarte mult in spații comerciale care sa puna cel mai bine in valoare brandurile noastre exclusive.Fara a neglija magazinele multibrand Mirano, brandurile Kipling si Delsey au fost si raman focusul nostru principal in urmatoarea perioada, declarã Raed Jawahery Executive Manager Mirano Group. 

Magazine dedicate Kipling, Delsey si Mirano au fost deschise in cel mai nou mall din vestul tarii, Galleria Mall Arad, centru comercial inaugurat la inceputul lunii octombrie.

Revenirea la magazinul multibrand – cu produse Mirano, Delsey si Sonada- s-a produs tot in octombrie prin deschiderea celui de-al doilea magazin din Pitesti, in galeria comerciala Jupiter City iar pentru luna noiembrie se va continua cu alte doua deschideri in Sibiu si Craiova .

Pentru sfârșitul acestui an, Mirano Gallery mai are in plan cel putin doua inaugurari de magazine, reimprospatarea colectiilor brandurilor din portofoliu si extinderea pe un alt segment de al pietei retail de fashion.

 

Despre Mirano Group                                                                  

 Miranio Group este o companie romaneasca prezenta de peste 15 ani in piata de retail si real estate. Proiectele de retail cuprind magazine multi brand si monobrand – Mirano, Delsey, Kipling, Sonada si Pierre Cardin- iar cele de real estate variaza de la complexe comerciale si hale industriale pana la cladiri de birouri.

 

 

magazine noi Mirano Group