1 MAI NEGUSTORESC: Fa cumparaturi, de 1 mai, si ai preturi reduse la cosmeticele organice Alissi Bronte si cosmeticele profesionale PostQuam!

Pe Store.IrinaReisler.ro este din nou sarbatoare! Si cum orice sarbatoare vine cu preturi mici, te invitam pe Store.IrinaReisler.ro sa afli mai multe. Pe scurt, cu ocazia sarbatorii de 1 Mai, ai 20% reducere la cosmeticele organice Alissi Bronte si la cosmeticele profesionale PostQuam.



Calitatea are pret redus pe Store.IrinaReisler.ro! Iata doar cateva din produsele cosmetice ce pot fi achizitionate cu discount, in perioada 29/04/2015 00:00 si 04/05/2015 23:59 :



CRIO GEL, un tratament anticelulitic rece, ce produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata. Rezultatele sint spectaculoase si vizibile, inca de la prima utilizare a produsului.



PEELING SCRUB, un peeling sub forma de crema emolienta cu actiune de curatare. Elimina celulele moarte de pe suprafata pielii, fara nici o agresiune. Netezeste si catifeleaza pielea, atit pe fata, cit si pe corp, pregatind-o pentru tratamentele ulterioare. Inlatura ridurile si petele pigmentare, curata pielea ingalbenita, este folosita ca adjuvant in tratarea melasmei si a acneei (vulgaris si seboreica).



UOMO BODY SCULPTING GEL, un gel anticelulitic, liporeductor pentru barbati, cu rol in reducerea tesutului adipos abdominal, cu ajutorul ingredientilor liporeductori si limfodrenanti. Efectul este unul imediat si consta in topirea surplusului de grasime, de pe abdomen. In urma tratamentului, abdomenul ramine suplu si ferm.



HAND REPAIR GOLD 24K, o crema de maini, cu aur 24K, ce protejeaza si hidrateaza miinile uscate sau crapate; previne aparitia petelor pigmentare; ajuta la intarirea unghiilor casante si fragile.



LUXURY CREAM, o crema antirid, organica, ce contine cartilaj de rechin si extract de struguri. Descrierea ei se poate rezuma la citeva cuvinte: triumf asupra timpului. Secretul opririi timpului este ascuns in cartilajul de rechin. Cea mai recenta descoperire din domeniul cremelor organice vine la tine pentru a combate semnele de imbatrinire.



Nu rata cele mai avantajoase preturi pentru cele mai eficiente tratamente anticelulitice, creme antirid, cosmetice organice, tratamente pentru ingrijirea corpului, mainilor, unghiilor sau parului. Intra in sectiunea noastra de Promotii si alege cosmetice cu pret redus, adaptate nevoilor tale zilnice! Aici vei gasi toate produsele cosmetice disponibile la pret redus, cu ocazia sarbatorii de 1 Mai. Cumparaturi placute!



Daca vrei ca, inainte de cumparare, sa vezi produsele noastre, te asteptam in magazinul nostru fizic, din Strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D, sector 5, langa Business Opera Center.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

cosmetice organice cosmetice profesionale cosmetice online reduceri cosmetice cosmetice de calitate