Zumba Reggaeton Party Bucuresti




 

Instructorii de Zumba din cadrul Clubului BodyExprim, va invita la clasele de Zumba din data de 25 mai 2011 pentru a petrece o zi incediara. Ritmurile de Reggaeton vor avea prioritate. Va asteptam cu accesorii specifice stilului Reggaeton (pantaloni largi, lanturi, sepci etc.). Distractia este garantata!

 

In cadrul Clubului Wellness BodyExprim predau clase de Zumba Fitness cinci instructori autorizati. Varietatea si calitatea claselor sunt garantate! Instructorii au absolvit cursurile B1, B2 si ZumbAtomic si au participat la Workshop-uri in afara tarii.

 

Zumba Fitness este  programul care face furori in toata lumea si mai nou si  in Romania. Zumba Fitness  reprezinta o combinatie perfecta intre dans si fitness. Muzica foarte antrenanta imbina perfect exercitiile  fizice  cu distractia, facand acest program foarte eficient din punct de vedere fizic si mental. Zumba este metoda perfecta de a scapa de kilogramele in plus,  celulita si stresul cotidian.

 

Clubul Wellness BodyExprim este dotat cu sali moderne de aerobic, dans, fitness, arte martiale, spinning, sisteme audio de ultima generatie, aer conditionat, receptie, vestiare cu dusuri, sauna, solar, masaj.



 

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru, www.bodyexprim.ro sau pagina de Facebook, www.facebook.com/bodyexprimro.

 

Va asteptam sa petrecem impreuna intr-un mod placut si sanatos!

zumba reggaetom zumba reggaeton bucuresti zumba bucuresti zumba fitness bucuresti zumba bodyexprim