ZOOM art fusion festival, Iasi

Evenimentul este organizat de ONG-ul SumArt, sub conducerea lui Sid Walters, Ani Tiganasu si Bogdan Vartolomei. Proiectele asociatiei sunt dezvoltate pe conceptul de “fuziune artistica”, oferind oportunitati pentru artisti de a experimenta directii creative noi, care sa angreneze si sa apropie publicul.



ZOOM art fusion festival se contureaza In jurul ideii de schimbare de perspectiva. Fie prin zoom in, pentru a descoperi  piesele de puzzle din viata noastra, fie prin zoom out, pentru a vedea imaginea de ansamblu, ZOOM nu este doar un festival. Este un mod de a privi viata.   

 

Primul weekend, 9, 10, 11 Martie, l-am denumit ZOOM IN pentru ca se va concentra pe detalierea si studierea procesului creativ. La Clubul Creatorilor, participantul are ocazia sa Ii vada la lucru  pe cei mai talentati artisti locali si este invitat sa contribuie la crearea operelor.

 

Pentru a completa atmosfera creativa, Cafeneaua Acaju creaza produse speciale ZOOM, pe care le pune pe tejghea la Clubul Creatorilor. Am pregatit peste 25 de activitati pe teme artistice si culturale, printre care: 12 ateliere (pictura egipteana, origami, modelaj In lut si ceramica, dreamcatchers, caleidoscoape, decupaj In ceara, felicitari s.a.), 10 spectacole (tango, capoeira, teatru, muzica instrumentala, stand up comedy), 6 dialoguri deschise (prezentare de carte, dezbatere filosofica, investigare asupra subconstientului colectiv) si alte surprize.

 

In cel de-al doilea weekend, 16, 17 si 18 Martie, clubul The Rock gazduieste peste 80 de artisti din tara si din strainatate, care se unesc In proiecte de fuziune, instalatii artistice si ateliere de lucru, pentru a crea perspectiva ZOOM OUT. Pregatiti-va pentru ceva nemaivazut, nemaiauzit, nemaIntalnit.

 

 

Parteneri:
Clubul Creatorilor, Cafeneaua Acaju, The Rock Bar
Lazy Design, Duk-Tech
Asociatia Noua Acropola

Sponsor principal : White Works, Felicia

Sponsori: Travis Tourism, Casa Auto dealer Hyundai, Pim Copy, Finis Gemological

Parteneri media:
inoras.ro
thebestintown.ro
CiTV
altiasi.ro
belva.ro
blogiasi.net
vinlaiasi.ro
Iulius Mall
Moldova Mall



Contact:

Ani Tiganasu - Presedinte SumArt

Sid Walters - Vicepresedinte SumArt

Telefon: 0754 77 19 52

Email: zoomfestival2012@gmail.com

 

Lili David - PR ZOOM art fusion festival

Telefon: 0743 94 10 36

Email: lilidavidis@gmail.com






www.zoomfusionfest.com

http://facebook.com/zoomfusionfest

 

Va invitam sa ne fiti alaturi in demersul nostru de a trezi la viata scena artistica ieseana!

 

zoom festival Iasi arta fuziune