Ziua Portilor Deschise la Util Deco



Cu acest prilej, in 16 mai 2011, intre orele 11.00 -16.00, portile atelierelor si a unitatilor protejate autorizate Util Deco Iasi, Constanta si Tg Mures vor fi deschise tuturor vizitatorilor, intentia noastra fiind de a facilita un transfer de experienta in ceea ce priveste organizarea si functionarea unitatii protejate. 

 

Adresele celor trei unitati protejate autorizate sunt:

• Util Deco Iasi – Bvd Chimiei, nr 12 si str. Vovideniei nr 10

• Util Deco Constanta – str. Ion Tautu, nr. 16

• Util Deco Tg. Mures – str. Cosminului, nr. 14

 

Mentionam ca Util Deco detine in acest moment 11 ateliere in Iasi, Constanta si Mures realizand produse si servicii in domeniile IT, legatorie/tipografie/arhivare, croitorie, pictura si arta decorativa, arta mestesugareasca, confectionare lumanari, mai multe informatii despre activitatea noastra fiind postate pe www.utildeco.ro .

 

De asemenea, la Util Deco se realizeaza orientare si formare profesionala, chiar in acest moment fiind in desfasurare cateva cursuri acreditate pentru persoane cu handicap in domeniile IT, pictura, croitorie, legatorie.

 

Intalnirea va aduce in atentie si informatii cu privire la nevoile persoanelor cu dizabilitati si posibilitatile lor de adaptare la un loc de munca, aspecte privind managerierea unei afaceri cu o componenta sociala si prevederi legislative aplicabile special pentru acest domeniu.

 

Vizitandu-ne, publicul va putea afla cum poate fi orientata profesional, calificata si apoi ce poate realiza ca angajat o persoana cu handicap. Incercam sa aratam ca, cu efort mult, se poate realiza incluziunea persoanelor cu handicap.

 

Ziua Portilor Deschise la Util Deco este un eveniment care face parte din proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”. 

 

Pentru buna desfasurarea a evenimentului vom organiza doua grupe de vizitatori, prima vizita incepand cu ora 11. 00 si cea de-a doua cu ora 13.00. 

 

Daca doriti sa ne onorati cu prezenta va rugam sa confirmati participarea si/sau optiunea pentru un anumit grup, urmatoarelor persoane de contact:

•D-na Iftimoaei Manuela/coordonator national proiect, prin e-mail la adresa manuela.iftimoaei@alaturidevoi.ro sau  telefonic la nr: 0232 – 275.568, mobil: 0757-110 242. 

•D-na Mirela Ivan/coordonator local proiect-centrul Constanta, prin e-mail la adresa office.ct@alaturidevoi.ro sau telefonic la nr: 0241 – 670350, mobil: 0757-110 251

•D-na Carmen Speranta Ciulea/coordonator local proiect-centrul Mures, prin e-mail la adresa office.ms@alaturidevoi.ro sau  telefonic la nr: 0265 – 254987, mobil: 0757-110 253