Ziua copilului vine mai repede la Bestkids.ro!

In luna mai, Bestkids a pregatit o oferta speciala pentru locurile de joaca Selwood. Pana la data de 14 mai, inclusiv, parintii pot face o mega surpriza copiilor lor, beneficiind de preturi speciale pentru sistemele complexe de jucarii de exterior ce transforma orice colt din natura intr-un loc perfect pentru cei mici. 

Copilul tau este mai energic, dar nu ai timp sa iesi mereu cu el in parc? Nici o problema! Acum poti achizitiona un loc de joaca pentru el, avand parte de o reducere de 7% la orice spatiu de joaca marca Selwood. Spatiile de joaca Selwood includ sisteme de joaca pentru copii formate din casute suspendate cu scara de acces, leagane si tobogane. Aditional, ele pot include spatiu pentru joaca in nisip, monkey bars, combinatii de pietre pentru catarat, fort cu punte, veranda, masa cu bancuta sau leagane acrobatice. Un loc de joaca pentru copii este alegerea ideala pentru a le face cea mai frumoasa supriza celor mici si a-i ajuta sa faca miscare si sa isi dezvolte imaginatia intr-un cadru sigur, controlat si numai al lor.  

Produsele Selwood sunt recunoscute pentru calitatea si siguranta lor. Spatiile de joaca Selwood detin primul loc pe piata din domeniu, nu doar datorita sigurantei lor si a numeroaselor teste pe care le-au trecut, dar si datorita calitatii lemnului si a tuturor materialelor si componentelor folosite in constructia acestora. De asemenea, sunt foarte usor de montat datorita design-urilor eficiente, concepute astfel incat sa poti construi singur spatiul de joaca pentru copilul tau. 

In aceasta perioada, BestKids.ro ofera si o reducere de 15% la orice tricicleta sau trotineta Hauck, perfecte pentru a consuma energia celor mici intr-un mod foarte benefic pentru sanatatea lor.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa consulti oferta de jucarii pentru exterior de pe site-ul www.bestkids.ro si sa vizionezi ofertele speciale la spatiile de joaca Selwood

Despe Bestkids.ro

Bestkids.ro a fost lansat in iunie 2007 si, de atunci, a cautat in permanenta sa isi extinda gama de produse si servicii pentru a aduce pe piata din Romania cele mai inovatoare produse in domeniul jucariilor si articolelor pentru copii. Se adreseaza copiiilor si parintilor de toate varstele, iar gama diversificata pe care o pun la dispozitie permite clientilor o economie substantiala de timp. De asemenea, avand in permanenta in vedere satisfactia clientilor sai, la Bestkids.ro vei gasi cele mai bune preturi si oferte de pret pentru ca cei mici sa poata avea tot ceea ce isi doresc, fara compromisuri.



Powered by SEO monitor