Ziua Copilului, sarbatorita in stilul BodyExprim



Cei peste 600 de copii si parinti prezenti la eveniment s-au bucurat din plin de talentele micutilor care practica activitati sportive in cadrul clubului BodyExprim si UNEFS Bucuresti. Copiii, cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani, ne-au uimit prin expresia corporala si bucuria prin care si-au prezentat numerele pregatite special pentru acest eveniment. Au fost prezentate momente de: dans sportiv, balet, majorete, gimnastica aerobica si ritmica, arte martiale, street dance, babygym, acrodance si ZumbAtomic. Coregrafiile incantatoare si momentele artistice pregatite au starnit ropote de aplauze.

Cei doi invitati speciali, Mascotele Kinder Pingui si Oul Kinder Surprise, au incins atmosfera, invitand copiii la dans si la cadouri delicioase. Rasplata copiilor a venit si din partea Farmaciilor Help Net, care au acordat premii tuturor copiilor.

Spectacolul a adus sute de zambete pe fetele copiilor si a parintilor prezenti in sala. Clubul BodyExprim va asteapta la miscare si la urmatoarele spectacole pregatite pentru cei mici si cei mari!  Daca vreti sa vizualizati fotografii sau filmulete din spectacol, va rugam sa urmariti site-ul www.bodyexprim.ro sau pagina noastra de facebook: www.facebook.com/bodyexprimro.

bodyexprim activitati copii bucurest spectacole ziua copilului