Windows Azure - Dezvoltare de aplicatii in cloud



PCWorld si Asociatia Expertilor in Tehnologia Informatiei din Romania  sustin proiectul "Scoala de IT - Un weekend pentru cariera ta". 

Timp de doua zile,  in weekend, participantii au posibilitatea sa faca cunostinta cu noile tehnologii propuse de tematica fiecarui codecamp. A fost ASP.NET MVC 3, urmeaza Windows Azure.

Cei interesati sa investeasca in cariera si viitorul lor au la dispozitie 2 zile sa ia pulsul noilor tehnologii IT aparute in piata. Lipsesc prelegerile inutile si powerpoint-urile plictisitoare. Raman doar laboratoarele structurate astfel incat de vineri pana duminica sa ai un produs finit, o aplicatie.

Codecamp-ul "Windows Azure - Dezvoltare de aplicatii in cloud" se va desfasura la Sinaia, Hotel Piatra Soimului in perioada 03-05 feb 2012. Pentru mai multe detalii si informatii despre cazare, costul cursului si locatie viziteaza Scoala de IT .

Daca doresti sa participi inscrie-te aici.

Familia ta poate fi alaturi de tine, nu-i lasa acasa. Persoanele care nu participa la curs au preturi preferentiale.  

Ce spun ce-i care au participat la codecamp-urile noastre?

"Cel mai mult mi-a placut ca am reusit sa dezvolt o aplicatie cap-coada fara sa stiu prea multe de la bun inceput si am putut invata lucruri foarte multe intr-un timp foarte scurt." (Cristi - profesor)

"Mi-a facut placere sa lucrez cu alte persoane pe acelasi proiect, sa invatam impreuna [...]  Intr-un timp scurt am invatat multe lucruri pe care trebuie apoi sa le aprofundez" (Lucian - angajat)

"Avantajul cheie intr-un astfel de codecamp este invatarea rapida prin propria experienta care poate fi ulterior, baza  invatarii complexe"

Hai cu noi la Sinaia.
Te asteptam. 

Azure cloud windows aplicatii