Vrei sa sti care sunt primii pasi intr-o afacere ?

A pune bazele unei afaceri implica mai multe etape, incepand cu planificarea si luarea deciziilor financiare importante, pana la formele de organizare legal.


Pentru inceput trebuie sa contactati acte firme Gorj care sa se ocupe si sa ofere servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri si accesare de fonduri UE, cat si celor care cauta servicii complexe de consultanta comerciala și juridică pentru infiintari si modificari de firme – SRL/SRL-D/PFA/I.I 

Indiferent de domeniul de activitate sau de specificul afacerii tale, sunt câțiva pași pe care trebuie să-i faci pentru a-ți materializa ideea și a-ți crește șansele de a o transforma într-un succes.Cercetarea de piata are menirea de a-ti arata daca exista posibilitatea de a transforma o idee intr-o afacere de succes. 
Alegerea spatiului de lucru este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei atunci cand pui bazele unei afaceri. Locul ales va influenta impozitele, formele de organizare legala, personalul, dar si clientii. Sa alegi numele companiei nu este o decizie usoara. Cand pui bazele unei companii, ai nevoie de un nume cu rezonanta, care sa reflecte optiunile de business si sa atraga clienti Un alt aspect important în ceea ce privește domeniul de activitate, este cunoașterea legislației specifice
Dacă vrei, de exemplu, să vinzi burgeri într-o rulotă, de stradă, va trebui să obții niște avize și autorizații din partea mai multor autorități ale statului, iar asta durează de obicei câteva luni. Parcurge pașii legali pentru a înființa firma. 
Pentru a te apuca de treabă e nevoie să dobândești personalitate juridică, adică să îți înființezi o firmă. Dacă nu vrei să pierzi timpul cu aspectele birocratice, poți apela la o firmă specializată. Găsești lista cu documentele necesare înființării unei firme în continuare.

acte firma afacere gorj