Primul instrument de shopping cu credit acordat in totalitate online

Credius, una din cele mai inovative si flexibile institutii financiare non-bancare, a lansat pentru prima data pe piata Romaniei o tehnologie noua de creditare pentru cumparaturile online. Tehnologia data, care a obtinut denumirea Online-Online, permite cumparatorului sa achite produse in magazinele online prin intermediul creditului online.  



Online-Online marcheaza o revolutie in shopping-ul online: este primul instrument de shopping care ingaduie cu adevarat accesarea unui credit in exclusivitate pe internet, fara deplasari de orice fel si fara dosare care trebuie aprobate offline.  In cazul tuturor celorlate produse de finantare care se auto-declara online, acordarea creditului este mult mai anevoioasa, cu etape offline care complica si intarzie achizitia produsului.



Online-Online simplifica extrem modul in care se poate intra in posesia unui bun de consum. Practic, cumparatorul nu trebuie decat sa intre pe un magazin online, sa aleaga produsul pe care si-l doreste, sa solicite un credit prin intermediul Online-Online – si apoi sa cumpere. Aprobarea creditului se face exclusiv online, in 60 de minute, pentru ca apoi actele sa fie semnate prin curierul care aduce bunul achizitionat.



Valoarea cumparaturii in credit poate varia de la 400 pana la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 10 pana la 60 de luni.



“Secretul inovatiei din spatele Online-Online este adaptarea la ritmul fenomenal al vietii noastre, cand  timpul devine cea mai valoroasa resursa pentru om. Problema e ca acordarea creditelor in Romania in marea parte se efectueaza prin metodele vechi. Noi gandim diferit: ne-am propus sa modelam tehnologiile noastre in acord cu nevoile clientilor, inovand astfel din temelii piata romaneasca de credite”, declara Andrei Buzgan, CEO Credius.



Online-Online nu vine numai in intampinarea nevoilor cumparatorilor, dar se dovedeste un instrument extrem de folositor si pentru cresterea afacerilor magazinelor online. Vizitatorii lor au acum la dispozitie resurse financiare suplimentare la care au acces in timp real, fapt care creste rata de conversie si implicit cifra de afaceri.



Nu-i de mirare deci ca Online-Online are o rata de penetrare din ce in ce mai mare, fiind implementat in ritm rapid de tot mai multe magazine online. Prima tranzactie prin intermediul acestui instrument de shopping a fost perfectata pe site-ul dcsh.ro, in februarie 2015, intre timp mai mult de 20 magazine online intrand in parteneriat cu Credius si oferind Online-Online clientilor lor.



Prezent pe piata romaneasca din 2013, Credius / credius.ro, membra a grupului New Century Holdings din Statele Unite, este o insitutie financiara non-bancara dinamica, indrazneata, in plina ascensiune. Credius isi desfasoara activitatea prin intermediul a 30 puncte de lucru in Bucuresti si in alte orase din tara si are parteneriat cu mai mult de 250 de magazine si magazine online.

credius online-online shopping online credit online credit rapid