Vrei sa inchiriezi o masina? In perioada 10.01-31.03 FMN Rent iti ofera reduceri de 20%

FMN Rent  vine in aceasta primavara cu o oferta speciala pentru inchirieri masini din Bucuresti, astfel ca in perioada 10.01- 31.03 beneficiezi de reducere de 20% la inchirierea unui autoturism Dacia Logan, Hyundai Accent, Renault Clio sau Renault Traffic 8+1 Minivan.    

FMN Rent-a-Car ofera inca din 2006 servicii complete de inchirieri de masini si transfer de persoane de la si catre Aeroportul Internationla Henri Coanda din Otopeni sau din diverse destinatii din Romania. Cu o flota de peste 100 de masini printre care autoturisme SUV, Minivan, auto-utilitare usoare si autoturisme cu echipari multiple si cutie automata sau manuala, FMN Rent ofera un serviciu de inchiriere rapid si simplu.  

Programul FMN Rent este Non-Stop astfel ca poti inchiria la orice ora, iar livrarea si predarea sunt gratuite. FMN rent nu percepe taxa de weekend sau de predare la aeroport, iar scaunul de copil se ofera gratuit in caz ca ai nevoie de el. Iar daca te grabesti sau nu detii permis de conducere si vrei sa ajungi intr-o anumita destinatie, compania asigura servicii de transfer privat, indiferent de ora. 

Inchiriezi si conduci fara nici o grija. Starea tehnica a masinilor este verificata zilnic, iar cand este livrata clientilor aceasta este in stare perfecta de functionare si igienizare. Clientii beneficiaza de asistenta Rutiera Non-Stop si personal dedicat ce raspunde la numarul de telefon de urgenta la orice ora din zi sau din noapte.  FMN rent este o optiune si pentru straini datorita serviciilor diverse de transfer si suportului oferit in cel putin o limba straina. Personalul amabil si cu experienta in domeniu gaseste intotdeauna cele mai eficiente solutii pentru client. 

Verifica disponibiltiatea masinii dorite pe www.fmnrent.ro si inchiriaza oricand, profitand de reduceri substantiale si servicii excelente. Nu uita ca pana pe 31.03 poti beneficia de un discount special de 20% fie ca inchiriezi o masina in timpul saptamanii sau in weekend. Acum este mai usor sa fii mobil si sa ajungi acolo unde ai nevoie.

Powered by SEO monitor