Cel mai mare Parc Auto Rulate - deschidere Showroom Cluj-Napoca

Cel mai mare Parc Auto Rulate deschide al treilea Showroom din Romania, in centrul Transilvaniei, in Cluj-Napoca. Experienta dobandita in ani de functionare, sutele de masini rulate vandute catre clienti din toate zonele tarii au contribuit perfectionarea serviciilor oferite de LeasingAutomobile.

Masinile prezente in Showroom-uri sunt atent verificate, au kilometri certificati, revizia la zi. LeasingAutomobile ofera garantie pentru toate autovehiculele, asistenta rutiera, livrare gratuita.

Masinile prezentate in Showroom-uri sunt de import si sunt fabricate in perioada 2014-2017. Marci premium precum Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel, Skoda, Renault, Mazda, Toyota, Peugeot.

Pentru persoanele juridice oferim finantare leasing, TVA deductibil iar persoanele fizice pot achizitiona masinile din parcurile noastre prin credit auto. Dosarele de finantare se aproba in maxim 24h fara a fi nevoie de drumuri la banca.

Parcurile LeasingAutomobile sunt prezente in Cluj-Napoca, Arad, Galati si in curand si in Bucuresti. Toate ofertele sunt disponibile si online, pe pagina de autoturisme pe stoc. Viziteaza si sectiunea de promotii, unde vei gasi masini la pret redus.

Informatii despre sistemele de leasing, credit, masinile pe stoc, cum poti accesa finantare si numere de telefon de contact, gasesti pe site-ul LeasingAutomobile.

Vino sambata, 10 martie, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca si afla primul promotiile si ofertele speciale LeasingAutomobile.

leasing auto autorulate masini rulate masini germania masini in rate leasingautomobile