Vrei haine de dama deosebite? Iata ce trebuie sa cauti!

Tendintele sezonului primavara-vara 2017 au avut un impact foarte mare asupra consumatorilor de moda din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre un vibe in totalitate optimist. De la haine de dama care reitereaza farmecul anilor 80’, pana la utilizarea celei mai saturate palete de culori pe care am vazut-o in ultimul deceniu; sezonul acesta au fost create haine de dama deosebite, care emana bucurie prin fiecare cusatura. Chiar si imprimeurile florale si dungile, stalpii de rezistenta in orice primavara-vara, au revenit in atentia publicului mult mai tentante, astfel incat sa te faca sa te gandesti si sa te uiti de doua ori mai atent.

Sezonul acesta, tu faci regulile! Iti doresti sa fii o printesa punk intr-una dintre sutele de haine de dama deosebite create din materiale brodate sau tul? Vei putea sa faci acest lucru si chiar in fiecare zi. Jonglezi cu ideea de a purta orice iti imaginezi pe moment? Nu va mai exista nicio problema in a-ti pune in aplicare dorintele, pentru ca poti sa faci orice mix neasteptat si imprevizibil vrei. 

Noi iti prezentam ce trenduri nu trebuie sa scapi din vedere sezonul acesta!

Culori puternice

Anul acesta, multi dintre editorii de moda prezenti la prezentarile colectiilor primavara-vara 2017 au purtat ochelari. Dar cine ii poate condamna, din moment ce pe podium a defilat un adevarat curcubeu? Rozul a jucat un rol important, fiind practic noul negru al sezonului. Daca nu te caracterizeaza, poti opta pentru verde crud sau galben. Vei putea gasi o multime de haine de dama deosebite in aceste culori de care trebuie sa profiti la maxim. Exista o singura regula: cu cat mai mult, cu atat mai bine!

Imprimeuri florale

,,Flori? Primavara? Revolutionar!”- citeaza oricine a vazut ,,Diavolul se imbraca de la Prada”. Insa, sezonul acesta, imprimeurile florale chiar sunt cu totul neasteptate; vom gasi extrem de multe haine de dama deosebite anul acesta si nu numai – florile se regasesc in tinute din cap pana in picioare. Nimic nu este standard, totul este creat ca sa impresioneze.

Mixuri neasteptate

Poate ca privesti cu descurajare acest trend, insa nu trebuie sa-ti faci griji. Vei observa singura ca hainele de dama deosebite pe care le ai deja in garderoba sau pe care le poti gasi foarte usor pot fi combinate astfel incat sa obtii un look wow. Nu-ti limita imaginatia si nu-ti fie teama sa experimentezi. Incearca orice si poti deveni o adevarata inspiratie.

Dungile

Daca imprimeurile florale au acaparat moda momentului, nu te gandi ca dungile sunt cu ceva mai prejos – sunt prezente in cele mai mici detalii, de la accesorii de par pana la pantofi. Poti gasi haine de dama extrem de deosebite in aceasta zona, pe care le poti mixa in cele mai neasteptate moduri: cu alte tipuri de imprimeuri sau tot cu dungi de alte culori si diferit pozitionate. Si da, imprimeurile florale sunt unele dintre acele combinatii care vor oferi tinutei tale un plus de rafinament.

Cauta haine de dama deosebite, care sa urmeze aceste tendinte, dar care sa te si avantajeze. Cheia succesului tinutei tale tine de imaginatia ta: pune-o in aplicare!

Haine de dama

Haine de dama

haine de dama haine de dama deosebite HainedeVis tendinte 2017 rochii dama imprimeuri florale