Vouchere-cadou pentru servicii de curatenie rezidentiala



Compania iClean, specializata in servicii profesionale de curatenie, sarbatoreste luna femeii si vine in intampinarea ta cu o oferta inedita: vouchere-cadou pentru curatenia de primavara.



1 si 8 martie sunt zile cu o insemnatate deosebita pentru iubita, sotia sau mama ta. Pe langa martisor si un buchet de flori, ne-am gandit sa o rasplatesti cu un cadou original: un voucher pentru curatenia de primavara. Astfel, castigul ei va fi dublu: o casa impecabil de curata, fara a depune niciun efort, si implicit mai multe clipe de relaxare alaturi de cei dragi.



Curatenia este asigurata de o echipa iClean, formata din personal bine instruit si de incredere, echipat exclusiv cu solutii si aparatura profesionale. Acestea vor reda stralucirea casei tale in cel mai scurt timp si, mai mult, au grija de sanatatea ta, eliminand rapid microbii.



Voucherele sunt disponibile cu 15% reducere. In plus, la cumpararea unei a doua sedinte de curatenie se ofera un discount de 10% din pretul final. Pentru achizitionarea voucherelor, acceseaza site-ul www.iclean.ro sau contacteaza-ne telefonic la numarul 0755.572.571. Oferta este valabila pana pe 16 martie.



Despre iClean:



iClean este o companie cu experienta in domeniul curateniei profesionale, care de-a lungul timpului s-a facut remarcata prin calitatea serviciilor. Fiecare lucrare este tratata cu profesionalism si responsabilitate, de un personal calificat, gata oricand sa ofere servicii profesionale de curatenie la cele mai inalte standarde, in Bucuresti si zonele limitrofe. Mai multe detalii despre serviciile companiei gasesti pe site-ul www.iclean.ro.

Firme curatenie bucuresti Vouchere curatenie Curatenie bucuresti