Volkswagen Amarok va putea fi testat la MIDOCAR



Amarok, primul model pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale va fi disponibil în luna septembrie pentru drive-test la MIDOCAR.

 

Sesiunile de drive-test se vor organiza în cele două locaÅ£ii ale dealerului, MIDOCAR Ototpeni ÅŸi MIDOCAR Vitan, puÅ£in mai devreme de momentul lansării oficiale a noului model, planificată pentru luna octombrie a acestui an.

 

Persoanele interesate să efectueze un drive-test cu modelul Volkswagen Amarok sunt invitate să se adreseze echipei de vânzări Volkswagen Autovehicule Comerciale la oricare dintre cele două sedii din BucureÅŸti (MIDOCAR Otopeni, tel. 021.300.79.60/70; MIDOCAR Vitan, tel. 0750.238.400) .

 

ÎnfiinÅ£at în 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piaÅ£a din România. În prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al mărcilor Volkswagen ÅŸi Audi în România, oferind o gamă de servicii complete (pre-vânzare ÅŸi post-vânzare) pentru mărcile comercializate. Totodată, MIDOCAR comercializează autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfaÅŸoară în BucureÅŸti în cele două locaÅ£ii MIDOCAR Otopeni ÅŸi MIDOCAR Vitan ÅŸi în oraÅŸul Buzău, la MIDOCAR Buzău.

 

 

Amarok drive test test drive Volkswagen