VOGELNOOT la Targul International de la Frankfurt

*  Sustinem incalzirea ecologica prin energii regenerabile

 

 

 

VOGEL&NOOT a deschis drumuri noi in materie de incalzire „verde“ cu energii regenerabile, cum ar fi pompele de caldura si tehnologia solara, precum si incalzirea eficienta din punctul de vedere al resurselor in locuinte si spatiile de lucru. Modul de abordare ECO al VOGEL&NOOT face ca acesta sa fie optiunea ideala atat in conditii de temperatura scazuta, cat si ridicata, pentru a aduce la un numitor comun obiectivele protejarii mediului cu cerintele de confort termic. In cele trei categorii:  radiatoare, radiatoare design si sisteme de incalzire prin pardoseala, VOGEL&NOOT ofera solutii de incalzire economice, din punct de vedere al energiei, estetice si flexibile pentru cele mai exigente cerinte.

 

 

 

*  Eficienta si confort datorita tehnologiei inovatoare

 

 

 

In afara de radiatoarele panou „compacte“ sau „cu ventil incorporat“ deja existente de mult pe piata, VOGEL&NOOT convinge instalatori si utilizatori finali prin intermediul radiatoarelor sale cu racordare mediana T6, precum si datorita gamei de radiatoare cu fata plana si pentru modernizare. Datorita acreditarii europene eco-label ECO, aceste radiatoare asigura o economie minima de energie de 8% si o economie medie de pana la 15 %, in unele cazuri valorile ajungand chiar si pana la 40 %, in comparatie cu vechile radiatoare de fonta cu elementi. In plus, T6 se remarca prin nenumaratele avantaje la proiectare si montaj, care asigura o economie de timp si usureaza lucrarile. Tehnologia inovatoare asigura o temperatura cu pana la 10% mai redusa, fara a fi afectat confortul termic. In plus, radiatoarele prevazute cu acreditarea europeana ECO-label pot fi utilizate in mod economic si ecologic la o temperatura cuprinsa intr-o plaja mare de valori, care variaza intre 40°C si 95°C, compatibile cu orice sursa de energie regenerabila. Noutate: din acest moment toate radiatoarele cu ventil incorporat de la VOGEL&NOOT sunt echipate din fabrica cu un ventil, cu valori kv prestabilite, care asigura o echilibrare hidraulica optima, economie de timp si de lucru pentru instalatori si proiectanti, precum si o economisire de energie de pana la 6%! Deasemenea, in urma unei serii de teste independente, T6 s-a dovedit a fi lider incontestabil in materie de confort termic.

 

 

 

*  Inovatie dublata de experienta si traditie

 

 

 

Portofoliul extins de produse al marcii VOGEL&NOOT acopera urmatoarele categorii: radiatoare, sisteme de incalzire prin pardoseala si sisteme de cosuri de fum. Performantele radiatoare panou, cu fata plana si pentru modernizare, radiatoarele de baie si radiatoarele design pentru baie cu un aspect placut, radiatoarele design unice din „New Design Collection“, precum si convectoarele,  asigura confortul termic necesar. Sistemul de incalzire prin pardoseala FLOORTEC reprezinta prima alegere datorita solutiilor flexibile ale sistemului. In calitate de furnizor complet, VOGEL&NOOT garanteaza o gama de produse de cea mai buna calitate insotite de servicii exceptionale.

 

 

 

*****

 

 

 

VOGEL&NOOT face parte din grupul multicontinental Rettig ICC, lider european in productia de radiatoare. Compania reuneste decenii de experienta si traditie cu inovatii noi, permanente, in toate domeniile. In acest fel, VOGEL&NOOT poate lansa mereu tendinte revolutionare pe piata sistemelor de incalzire.

 

 

 

VOGEL&NOOT, Finimetal și Myson formeaza o unitate europeana puternica si infrunta impreuna, sub acelasi simbol, acelasi Brand Design si aceeasi filosofie antreprenoriala, toate provocarile din domeniul instalatiilor de incalzire.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

 

 

 

Cristina Iacobescu

 

 

 

Rettig SRL

 

 

 

031257, Bucuresti

 

 

 

str. Branduselor nr 66, et 2

 

 

 

Tel: 021.326.41.08

 

 

 

www.vogelundnoot.ro

 

 

 

 

VOGEL&NOOT sisteme de incalzire constructii