Viotop Travel lanseaza noi oferte Last Minute si te pregateste pentru Vacanta de Iarna

Vara este pe sfarsite, dar nu si sezonul de vacante. Pentru cei care si-au lasat planurile de concediu pe ultima suta de metri, agentia de turism VioTop Travel laseaza mai multe oferte Last Minute cu destinatii principale in Bulgaria, Grecia si Turcia.



Doritorii pot gasi pe site-ul companiei oferte atractive cu discounturi de pana la 46% ce ii vor duce pe litoralul scaldat de soare al insulelor Corfu,Santorini,Mykonos,Lefkada sau Thassos ori in frumoasa statiune Sunny Beach si Nisipurile de Aur de pe litoralul bulgaresc.

Rezervarile se pot face online, de pe site-ul www.viotoptravel.ro sau prin telefon. Ca de fiecare data, reprezentantii agentiei ofera suport complet clientilor sai in a alege cele mai bune destinatii in functie de preferinte, buget si planuri de vacanta.



Pentru a nu rata cele mai bune oferte, Viotop Travel a dezvoltat aplicatia gratuita Travel Best Deal pentru sistemele Android si iOS, prin care sunt oferite alerte cu oferte Last Minute, oferte speciale, precum si informatii utile pentru orice vacanta. Aplicatiile pot fi descarcate din Google Play sau App Store Gratuit.

Si cum se spune ca urmatoarea destinatie de calatorie ti-o alegi pe drumul din vacanta spre casa, Viotop Travel le ofera deja clientilor posibilitatea de a alege dintr-o lista lunga de oferte de Revelion 2014 atat in tara, in cele mai pitoresti zone din Romania, cat si in strainatate. 



Cientii pot gasi pe site-ul www.viotoptravel.ro o oferta extrem de variata: de la sejururi de cateva zile in hoteluri de lux din Barcelona, Viena sau Lisabona pana la vacante prelungite in care pot combina petrecerile de Craciun si Anul Nou cu zile pline pe partiile de ski. Alegerea se poate face extrem de usor, site-ul punand la dispozitie instrumente de sortare si selectie in functie de pret, confortul dorit, destinatie sau tipul de transport ales. Bineinteles, compania ofera si servicii specifice cum ar fi asigurari de calatorie sau bilete de avion in cazul in care acestea nu sunt incluse in oferta.

In aceasta perioada, sunt disponibile oferte de revelion 2014 si in sistem Early Booking astfel ca cei foarte hotarati privind destinatia lor de vacanta pentru a sarbatori trecerea dintre ani pot beneficia de discounturi importante.

De altfel, clientii fideli Viotop Travel beneficiaza de discounturi speciale prin cardurile de fidelitate si au de asemenea posibilitatea de a plati viitoarele vacante in rate fara dobanda.



Despre VioTop Travel




VioTop Travel este o agentie de turism cu experienta, membru ANAT, infiintata in 2002. Compania a cunoscut o dezvoltare rapida ce s-a datorat in special clientilor fideli multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Agentia poate oferi preturi extrem de avantajoase date fiind relatiile de durata stabilite cu importanti tour-operatori din intreaga lume. VioTop Travel are experienta si in organizarea de evenimente de amploare, fiind un partener traditional pentru Congresul National de Cardiologie si a numeroase agentii de evenimente din Romania.



Powered by SEO monitor