Carlsberg celebreaza 100 de zile pana la debutul UEFA EURO 2012

Carlsberg, sponsor oficial al UEFA EURO 2012™, este gazda unui eveniment media international, organizat  la sediul central de la Copenhaga, celebrand astfel 100 de zile pana la inceperea competitiei. Peter Schmeichel, legendarul portar al Manchester United si al nationalei Danemarcei, este gazda evenimentului, in calitatea sa de ambasador international al Carlsberg.

"Astazi este o zi extraordinara pentru Carlsberg. Au mai ramas exact 100 de zile pana la startul urmatorului Campionat European si sunt mandru sa spun ca energia noastra se concentreaza, din nou, pe interactiunea cu numerosii fani care se vor bucura de competitia din aceasta vara. Carlsberg a aratat intotdeauna o dedicare fata de fanii, suporterii si iubitorii fotbalului si are o istorie excelenta in ceea ce priveste sponsorizarile Campionatului European" - Peter Schmeichel, Ambasador Internațional Carlsberg.

"De-a lungul celor peste zece ani de prezența in Romania, Carlsberg a atras aprecierea consumatorilor prin implicarea sa in lumea sportului. Anul acesta este anul fotbalului, iar Carlsberg doreste sa marcheze statutul de bere oficiala a UEFA EURO 2012™ si in Romania, printr-o serie de activari: de la promoții in-store si HoReCa, pana la campanii in media tradiționala, dar si neconvenționala.", afirma Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing URBB.  

Carlsberg, sponsor oficial al UEFA EURO 2012™

La nivel internațional, Carlsberg a sponsorizat UEFA EURO, unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, timp de mai bine de un sfert de secol. UEFA EURO 2012™ reprezinta a saptea ediție consecutiva de cand Carlsberg este partener oficial. Carlsberg a incercat in permanența sa ofere experiențe inedite fanilor din intreaga lume, prin intermediul activitaților si parteneriatelor pe care le dezvolta, iar EURO 2012™ nu va fi o excepție. In cadrul acestui eveniment, Carlsberg va lansa o noua initiativa, Taberele Fanilor.

Aceste tabere sunt construite pe baza experientei acumulate in cadrul festivalurilor mari si ofera un mediu distractiv si accesibil, unde fani din diferite tari se pot intalni pentru a-si sustine echipa, a viziona meciuri si pentru a savura o bere.    

Daca in 2008, la UEFA EURO au participat aproximativ 1.1 milioane de spectatori, anul acesta organizatorii asteapta 1.4 milioane de fani din toata Europa la meciurile care vor avea loc in Polonia si Ucraina.

Implicarea de durata a Carlsberg in fotbal

Colaborand din anul 1988, Carlsberg este unul dintre cei mai constanti sponsori ai Campionatelor Europene de Fotbal, avand calitatea de Partener Oficial al UEFA EURO 2012™.

Brandul are o activitate bogata in lumea fotbalului prin sponsorizari semnificative ale echipelor nationale si campionatelor internationale. Inca din 1970, Carlsberg a fost primul sponsor comercial al echipei nationale si al ligii nationale din Danemarca. Aceasta colaborare se mentine si in prezent, alaturi de parteneriate cu echipele nationale ale Angliei, Irlandei si Serbiei.

In fotbalul de club, Carlsberg se mandreste cu parteneriate atat in Europa, cat si in afara ei, inclusiv asocierea de durata cu FC Liverpool, un parteneriat anuntat recent cu Arsenal, precum si cu Tottenham Hotspur (Anglia), FC Copenhaga, OB-Odense (Danemarca), Hamburger SV, Hertha Berlin, FC St. Pauli (Germania), FC Porto (Portugalia) si multe altele.

Despre Carlsberg in Romania

Produsa dupa rețeta daneza a tanarului antreprenor J.C. Jacobsen, inca din anul 1847, berea Carlsberg este distribuita in peste 140 de piețe din intreaga lume, Romania fiind una din piețele pe care aceasta marca este prezenta.

Brandul Carlsberg a patruns pe piața din Romania in anul 2001, iar in prezent deține o poziție puternica pe segmentul super premium, remarcandu-se ca o marca inovativa si participand activ la crearea unor momente unice in viața consumatorilor.

In anul 2011, marca Carlsberg a anuntat la nivel international o noua pozitionare, ce incurajeaza consumatorii sa celebreze actele mici de curaj, sa iasa in fata si sa fie increzatori. Nu intamplator, consumatorii Carlsberg sunt cei care raspund in mod pozitiv la aceste mesaje, fiind mai degraba inclinati sa sarbatoreasca, sa se bucure si sa aprecieze astfel de valori precum increderea in sine, curajul si determinarea.