Vino Sa Vorbim! NEI GUARD te invita la un dialog despre siguranta!



Bucuresti, 25.07.2011 – NEI GUARD initiaza saptamana dialogului despre siguranta. In perioada 25 iulie – 01 August te invitam sa iti spui parerea si sa dezbatem impreuna aspecte legate de siguranta ta si nu numai.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor sai NEI GUARD creeaza un spatiu de discutii in care tota lumea este asteptata. Siguranta personala, a familiei si nu numai sunt subiecte de interes pentru toata lumea.

Pentru ca increderea clientilor (http://www.neiguard.ro/recomandari.html) este cea mai importanta recunoastere a activitatii profesionale a diviziei de paza si securitate compania ii invita pe toti cei interesati la dialog.

Te asteptam incepand cu 25 Iulie AICI!

Vino sa Vorbim!

Despre siguranta, despre protectie, despre alarma si efractie, despre ceea ce TU crezi!

Avem nevoie de parerea ta!

NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinţi, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neiguard.ro – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

 

nei guard securitate paza sisteme alarma servicii monitorizare