Uscatorul de par Gina’s - prieten de nadejde in calatorii

Uscatorul de par este acel aparat ca nu lipseste din nicio casa. Problema intervine atunci cand pleci in calatorii, iar la hoteluri ori nu exista uscatoare ori puterea lor este atat de slaba incat probabil te-ai usca mai repede daca ai scoate capul pe geam. Alteori, uscatorul pe care-l detii e mare, greu, anevoios de carat dupa tine si iti ocupa destul spatiu in bagaj. Gina’s vine acum in ajutorul tau cu un uscator nou-nout pe care-l vei adora.

Uscatorul de par Gina’s

Acest uscator de par va fi bff-ul tau in calatorii, in special daca ai parul lung. Stii si tu cat dureaza sa il usuci cu un uscator puternic, darmite cu un uscator de la hotel. Alege de la Gina’s acest uscator compact si surprinzator. Are dimensiuni reduse, incape in orice bagaj, iar puterea sa de uscare este uimitoare, intre 1800-2000W. Ai trei setari de caldura ce le poti regla in functie de tipul tau de par. Cablul lung al uscatorului iti va permite sa te usuci cu usurinta fara sa tragi de el. Iar daca esti pe fuga, ii poti seta viteza uscatorului si vei fi gata in doi timpi si trei miscari. Parul tau va fi sanatos, stralucitor si aranjat, fara prea mult efort.

Dar brandul Gina’s te asteapta acum cu o colectie intreaga de aparatura profesionala pentru styling. Poti gasi aici placa de par clasica, cu aburi sau pentru creponat parul, perie de par electrica, ondulator conic si pentru bucle in valuri si deja celebrul ondulator pentru bucle afro. Orice vei alege de aici, parul tau va fi protejat, nu se va degrada, fiindca toate au functiile de reglare a temperaturii. Design-ul lor este unul elegant, modern, in culori frumoase si iti va fi foarte usor sa le utilizezi. Sunt concepute in asa fel incat sa iti stilizezi parul in mai putin timp, dar fara sa-l arzi, deci esti imediat gata de a pleca in oras cu prietenii.

Acceseaza site-ul ginas.ro si alege aparatele de styling care-ti sunt necesare. Coafurile perfecte incep cu brandul Gina’s.

Contact:

salut@ginas.ro

ginas.ro