Urmeaza sa fii mireasa? Uite cum sa te bucuri de pantofi la comanda in 3 pasi

Nunta este un eveniment important in viata oricarei femei. Visam la ziua cea mare inca de cand suntem copii si planuim fiecare aspect in cel mai mic detaliu pentru ca totul sa iasa perfect. Este sansa ta sa fii in centrul atentiei si sa aduni in acelasi loc toti oamenii care ti-au fost alaturi de-a lungul timpului. Iar tot ceea ce faci iti poarta amprenta personala. Dar, poate ca cea mai importanta este vestimentatia unei mirese. Iti doresti sa arati impecabil, dar sa te simti si confortabil in acelasi timp. Iar incaltamintea pe care o porti joaca un rol important. Trebuie sa te simti bine in pantofii pe care ii porti, dar sa arate si foarte bine in acelasi timp. Cea mai buna solutie? Orienteaza-te catre magazinele ce iti pun la dispozitie pantofi la comanda pentru mirese si poti sa fii sigura ca te vei bucura de incaltamintea la care ai visat intotdeauna.   

AnaFashion, magazin online de pantofi la comanda, este unul dintre cele mai cunoscute branduri in acest domeniu. Intre tine si pantofii tai nu stau decat 3 pasi atat de usor de parcurs.   

1. Alege modelul preferat. In primul rand, trebuie sa intri pe site si sa te decizi care pantofi la comanda te incanta cel mai mult. Analizeaza calapoadele si alege modelul care ti se potriveste cel mai bine.  

2. Ajuta la realizarea pantofilor tai. Acum am ajuns la cea mai interesanta parte! Asa cum ne indica si numele lor, pantofii la comanda sunt facuti in functie de preferintele tale. Mai exact, tu alegi ce tip de piele iti doresti (piele mata, piele intoarsa sau piele lacuita) si ce culoare/ combinatie de culori sa fie folosite. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci un exercitiu de imaginatie si sa devii propriul tau designer. Poate ca te atrag foarte mult variantele clasice sau poate ca esti nonconformista si iti doresti pantofi la comanda atipici, pe care nu orice mireasa indrazneste sa-i poarte. Poate ca-ti doresti pantofi din piele alba sau poate te atrag mai mult culorile puternice, precum rosu, albastru regal sau galben. Este decizia ta, trebuie sa te simti ca o adevarata vedeta la propria ta nunta!  

3. Personalizeaza-ti pantofii la comanda. Pe langa faptul ca poti sa alegi ce piele si culoare/ combinatie de culori iti doresti, AnaFashion iti pune la dispozitie si servicii de personalizare. Mai exact, specialistii in pantofi la comanda vor picta manual ceea ce tu iti doresti. De exemplu, poate visezi la pantofi de mireasa cu o floare de cires frumos stilizata sau iti doresti ca deasupra tocului sa se odihneasca un cuplu de tineri indragostiti. Spune-ti povestea si imprim-o pe incaltamintea la comanda pe care o vei purta.   

Acum este atat de usor sa ai acea pereche de pantofi de mireasa la care ai visat intotdeauna!

pantofi la comanda pantofi la comanda mireasa AnaFashion incaltaminte la comanda