Locația selectă din Capitală unde au loc petreceri de neuitat pentru copii

Organizarea petrecerii pentru ziua de naștere a copilului într-un loc de joacă exclusivist înseamna o mulțime de avantaje atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Diversitatea de activități, închirierea exclusivă a spațiului, prezența animatorilor și disponibilitatea unui meniu pentru pretențioși sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă unul dintre cele mai deosebite locuri de joacă din Capitală, preferat inclusiv de vedete.

Locul de joacă preferat de copiii vedetelor din Capitală

Mulți părinți vor ca petrecerile pe care le organizează pentru copiii lor să fie memorabile. Dacă sunt lipsiți de idei, se pot inspira oricând de la vedetele din capitală. Multe dintre ele organizează petreceri, serbări și evenimente pentru cei mici la The Clouds, loc de joacă exclusivist din nordul Capitalei. Ei preferă această locație selectă nu numai pentru că au la dispoziție un spațiu deosebit, dar și pentru că facilitățile se adresează deopotrivă copiilor și părinților.

Experiență de neuitat într-un decor de basm

Copiii au parte de activități distractive și interactive alături de animatori și personaje îndrăgite, într-un decor de basm. Experiența va fi una de poveste, deoarece atelierele și jocurile organizate nu îi vor permite micuțului tău să se plictisească nici măcar o clipă.

Într-un loc dominat de culori vesele, distracția este la ea acasă. Piscina cu bile, castelul și traseele de cățărat sunt primele lucruri care atrag atenția copiilor, însă distracția nu se încheie aici. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat senzațională, părinții pot alege inclusiv organizarea unui spectacol de magie. Negreșit, copiii vor fi fascinați și vor păși pe un tărâm fermecat, unde imaginația și creativitatea sunt puse la încercare.

Toate aceste momente merită surprinse în fotografii pe care le puteți revedea cu drag în viitor. De aceea, poți alege ca un fotograf să fie prezent la petrecere și să captureze în imagini zâmbetele sincere și molipsitoare ale copiilor.

Meniuri speciale concepute pentru copii și părinți

Pe lângă activitățile specifice unei petreceri dedicate copiilor, toți cei care participă la eveniment se pot bucura de preparate gustoase și inedite, pregătite cu pasiune de către Chef Ovidiu M.

Bucătarul locației exclusiviste propune un meniu complet pentru părinți și unul pentru copii, care vor surprinde plăcut chiar și pe cei greu de impresionat. Pe site-ul oficial al locației, TheClouds.ro, poți consulta meniurile și te poți convinge că invitații de toate vârstele vor fi răsfățați cu preparate deosebite. Pentru ca petrecerea să fie completă, poți opta pentru candy-bar și torturi personalizate.

Nu trebuie să îți faci griji nici pentru băuturi. Barul oferă o gamă variată de băuturi non-alcoolice și alcoolice, iar unul dintre pachete include șampanie pentru toți invitații. Această locație selectă își dorește să contribuie la crearea unor momente de neuitat, ocupându-se de toate aspectele ce țin de organizarea petrecerilor dedicate copiilor.

The Clouds este locul de joacă din Capitală ce îndeplinește cu succes cerințele părinților care își doresc o petrecere de poveste pentru copiii lor. Nu este de mirare că vedetele revin cu drag de fiecare dată la această locație, unde cei mici beneficiază de siguranță, confort și nenumărate opțiuni de activități distractive.