Ofertele Black Friday de calatorie te duc prin toata lumea

Viotop Travel iti pregateste de Black Friday vacante de revelion 2014, dar si oferte early booking 2014 cu reduceri importante care iti dau posibilitatea sa calatoresti mai mult si mai ieftin anul acesta si anul viitor. Vei gasi oferte la toate categoriile de vacante si servicii, reduceri care se adauga la preturile mici pentru early booking astfel incat o sa iti poti rezerva urmatoarea vacanta pentru mult mai putini bani decat ti-ai imaginat.

In 2014 calatoriile nu trebuie sa fie scumpe, dar pentru asta trebuie sa iti planifici vacanta in avans. Poti merge in Grecia, Bulgaria, Spania, Cipru, Malta sau Tenerife pentru mai putin decat te-ar costa o vacanta pe litoralul romanesc. Daca te inscrii si achiti din timp poti beneficia de reduceri de pana la 50% si chiar de posibilitatea de a iti achizitiona vacanta in rate.

Chiar daca iti rezervi vacanta pentru anul viitor de acum, poti sa stai linistit pentru ca prin sistemul de asigurare suplimentara pe care o poti incheia, ai posibilitatea sa primesti banii inapoi in caz ca intervine ceva. In acest fel excursia ta este asigurata orice ar fi.

Ofertele de Black Friday se adreseaza si excursiilor pe care le vei face in doar o luna. Daca nu ti-ai facut planuri de revelion, acum este momentul sa rezervi un sejur intr-o zona calda, chiar tropicala, pentru a face plaja in ajunul Craciunului, sau la munte pentru a te bucura din plin de statiunile de ski, preturile incep de la doar cativa euro pe zi. Poti astfel sa iti rezervi un revelion la un pret chiar mai bun decat daca ti-ai fi rezervat acum cateva luni.

Viotop travel ti-a pregatit oferte de sejururi in hoteluri de 3, 4 si 5 stele si o serie de servicii complementare precum transport, masa, excursii si multe altele. Reprezentantii Viotop travel iti stau la dispozitie si pe durata ofertelor de Black Friday pentru a iti raspunde la intrebari si a iti recomanda cel mai bun mod de rezervare a vacantei.

Foloseste Black Friday pentru o vacanta mai ieftina. Cu ofertele de la Viotop travel poti sa calatoresti de doua ori mai mult anul viitor si sa stai in cele mai bune hoteluri din Europa si din lume. Mai multe detalii pe www.viotoptravel.ro

Powered by SEO monitor