Unicul site romanesc dedicat exclusiv portabilelor LaptopNewsro implineste astazi 1 an

 

LaptopNews se adreseaza pasionatilor dar si publicului larg, posesorilor de portabile, avand ca obiective consilierea acestora, informarea continua si oferirea de review-uri proprii si obiective pentru produsele aflate pe piata.

 

In primul an de existenta LaptopNews a adunat peste 1.400 de articole (o medie de 4-5 ariticole pe zi) care au adus pana in prezent peste 170.000 de vizitatori unici si 500.000 de afisari.

 

Sectiunea sa de review-uri proprii, text sau video cu laptop-uri si mini laptopuri, include azi 50 de portabile dintre cele mai cautate, numarand modele ale producatorilor: Asus, Acer, BenQ, HP, Lenovo, Maguay, Sony Vaio, Toshiba, Samsung.

 

Pe langa stirile din domeniul portabilelor, site-ul Laptopnews.ro a creat o serie de articole utile cititorilor sai cu titlul: “Sfaturi LaptopNews” si  concursuri cu premii oferite de:  Laptopgear, Pcgarage, Gameshop si Bitdefender.

 

LaptopNews a organizat pana in prezent 4 editii ale evenimentului ZoomON impreuna cu Hotcity.ro, in incercarea de a combina moda cu tehnologia si sexul frumos cu mediul digital si a fost partener media la evenimente ca:  Playfest 3D, NetCamp 2010, WordCamp2010, Internetics 2010, Gala Premiilor eCommerce si Webstock 2010.

 

Laptopnews.ro colaboreaza in prezent cu Asus Romania, ELKO Romania, SCOP Computers,  ASBIS Romania, eMAG, evoMAG, NovaShop, Vexio, smartpoint, 2activpr, trust communication, mccannpr si alte reprezentante, importatori si magazine online de IT&C.

 

“Pentru noi, anul 2010 a fost un an plin de provocari, din care am invatat multe si care ne-a oferit foarte multe momente frumoase impreuna cu cei care ne-au fost alaturi. Vreau sa multumesc  cititorilor si precum ºi tuturor membrilor de pe retelele sociale, de la cei 1409 de followeri de pe Twitter pânã la cei 2194 de fani de pe pagina noastrã de Facebook, partenerilor nostri, blogosferei pentru sprijinul acordat si tuturor celor care ne-au ajutat in diferitele actiuni ale noastre.” a declarat Sorin Rusi, proprietarul siteului LaptopNews.ro, adaugand:

 

“In al doilea an ne propunem consistenta, respectarea promisiunilor, atentie dedicata pentru fiecare cititor si, de ce nu, poate si alti parteneri strategici care sa sustina dezvoltarea Laptopnews.ro.

 

Cand multumim blogosferei pentru sprijinul acordat ne gandim in special la: Manafu (manafu.ro), Vali (zoso.ro), Costin (refresh.ro), Cristi (piticu.ro), Bobby Voicu (bobbyvoicu.ro), Alex Negrea (alexandrunegrea.ro), Arhi (arhiblog.ro) si cu siguranta lista este mult mai lunga. Speram sa fiti alaturi de noi si in 2011.

 

Va rugam sa ne iertati daca am omis pe cineva. Suntem siguri ca 2010 ne-a oferit foarte multe momente frumoase, alaturi de multe persoane dragi. A fost un an plin de incercari si hopuri, dar cu sprijinul vostru am trecut peste toate.”

 

LaptopNews este deschis oricaror idei noi si va promite si in 2011 articole de calitate, review-uri impartiale, stiri la zi, recomandari, sprijin si consultanta profesionala gratuita pentru oricine solicita!

 

 

 

Contact:
site: http://laptopnews.ro
email: http://sorin@laptopnews.ro
twitter: http://twitter.com/#!/laptopnewsro
facebook: http://www.facebook.com/pages/Laptop-News/247409778052

 

 

 

 

laptop news IT