Unicspot.ro - Iti transforma casa intr-un camin unic

Entuziasmul care vine cu o mutare intr-o locuinta noua, vine si cu altele la pachet, cum ar fi faptul ca nici nu stii de unde sa incepi sa mobilezi si sa pui lucrurile in ordine. Unicspot.ro este locul de unde poti achizitiona totul pentru casa ta, de a A la Z, pentru a da viata incaperilor tale.

Cand te simti coplesit, incepe cu zonele mici ale casei

Bucatariile si sufrageriile sunt de obicei de dimensiuni mai mari si ai nevoie de mult timp si rabdare sa pui la punct fiecare detaliu. Daca simti ca nu esti inca pregatit pentru ele, poti incepe cu mobilarea holului. Fiind si primul lucru pe care il vad prietenii tai cand trec de usa acesta, nu trebuie nicidecum neglijat, ci trebuie sa arate cat mai primitor. Holul casei este ca o invitatie nonverbala pe care le-o transmiti celor ce-ti trec pragul sa intre sa descopere restul casei cu care te mandresti, deci nu uita ca prima impresie conteaza. Pe unicspot.ro gasesti cuiere si pantofare, cu care sa-ti intampini invitatii. Le vei usura treaba atunci cand se incalta si descalta si isi pot aranja frumos hainele pentru a nu iesi botiti din locuinta ta.

Totul depinde de gusturile si implicit stilul in care ti-ai construit casa. Daca ai mers pe un stil mai clasic, rustic, atunci cuierele, pantofarele si mobilierul mai vintage, cu aspect de lemn, sunt cele care se potrivesc de minune. Daca in schimb ai optat pentru un design mai modern al casei, cele in nuante de alb, cu linii minimaliste sunt cele pe care trebuie sa mergi.

Daca totusi nu poti renunta la aspectul lemnului, gasesti chiar si pantofare atat cu aspect de stejar alb, impreuna cu usile albe, ce se incadreaza perfect in orice context ambiental. Pantofarele sunt un must-have in holul oricui, caci nimeni nu vrea sa se impiedice de zecile de perechi de pantofi asezate-n rand ca la magazin. Acestea iti permit sa le ascunzi, sa le organizezi frumos, pastrand in acelasi timp un aspect aerisit al intrarii in casa.

 comenzi@unicspot.ro

 

pantofare Unicspot.ro