Unic Spot, magazinul online cu articole pentru casa ta

Renovarile pot fi adevarate batai de cap, insa micile schimbari sunt bucurii. Atunci cand aveti nevoie de o reimprospatare de stil, Unic Spot vine sa va ajute sa faceti alegerile practice si economice. Acest e-shop dispune de o gama variata de mic mobilier, decoratiuni, covoare sau elemente de bricolaj si pentru exteriorul casei.

 

Un plat pliant, o solutie la indemana

 

Pentru ca uneori amenajarea unei camere special destinata musafirilor nu este o optiune, pentru ca locuinta este compacta si cere o amenajare mai practica, in caz de nevoie de un extra spatiu de dormit puteti apela la un pat pliant. Acesta este disponibil in stocul de la Unic Spot si vine in doua variante.

 

Ideea de a avea piese de mobilier mai compacte, asa cum este si patul pliant, este bine-venita mai ales pentru cei care au locuinta cu un spatiu nu foarte generos. Un astfel de pat este usor de depozitat si utilizat ocazional.

 

Amenajarea biroului de acasa

 

Mai ales pentru ca in ultima perioada exista aceasta tot mai des abordata idee de work from home, amenajarea biroului acasa inseamna necesitatea de a face si cateva alegeri practice. Atat masa, cat si scaunul vor dicta confortul orelor de munca. Asadar, preferati cele care se incadreaza practic in spatiul de care dispuneti, dimensional vorbind, dar si estetic.

 

Unic Spot pune la dispozitie o varietate de tipuri de masa si scaune, unele ergonomice, aliniate deci nevoilor actuale. Iar acestea au preturi dintre cele mai convenabile.

 

Masa si scaunul din zona de dining pot fi elemente de asemenea alese de aici. Vorbim de seturi practice pe care toata lumea le cauta pentru a-si completa casa. Este locul in care familia se aduna si creeaza poate un ritual. Asadar veti dori ceva confortabil si estetic, in armonie cu designul de interior. Unic Spot va fi, din nou, un raspuns potrivit nevoilor voastre.

 

Comenzi online

 

Pentru doritori comenzile de produse sunt posibil de realizat exclusiv online. Livrarea este rapida si va bucurati in scurt timp de alegerile facute. Produsele vin insotite si de garantii.

 

Detalii in cadrul paginii oficiale.

 

 

 

Contact: comenzi@unicspot.com