Unde gasim usi din lemn si scari de interior de cea mai buna calitate?

Fiecare ne dorim ce e mai bun pentru propria locuinta si, cu siguranta, cautam calitate garantata atunci cand vrem sa investim in ea. In ceea ce priveste usile – atat cele de exterior, cat si cele ale incaperilor – dar si in ceea ce priveste scarile interioare, cei mai buni mesteri va asteapta la usi-bune.ro.

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, specialistii de la usi-bune.ro iti stau la dispozitie pentru scari de interior si balustrade interioare sau exterioare, din lemn stratificat de stejar sau fag, executate in configuratia dorita. Acestia executa scari din lemn cu structura proprie si placheaza cu lemn de stejar sau fag scarile turnate din beton si scarile cu structura metalica. Balustradele de exterior sunt confectionate din lemn stratificat si sunt colorate si lacuite cu produse pe baza de apa. Aceste lacuri si baituri pe baza de apa asigura o buna rezistenta in timp la diferentele de temperatura si umiditate.

 

Iar in ceea ce priveste usile, pe www.usi-bune.ro gasesti usi de interior din lemn de stejar sau tei, usi de exterior din lemn stratificat de stejar, dar si usi interioare furniruite.

 

Toate produsele au o garantie de doi ani, iar la cerere se asigura si intretinere postgarantie. Termenul de executie al elementelor pentru scari si balustrade este de 2-4 saptamani, iar calitatea iti este garantata. In plus, montajul poate fi, si el, garantat, in conditiile in care va fi facut cu echipele recomandate. Elementele usilor din lemn – cadrul, traversele, tocul usilor furniruite – si elementele pentru scari si balustrade sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate. Totodata, va este pusa la dispozitie o gama variata de modele de sticla sablata sau sticla ornamentala, prin colaborarea cu firme specializate. Astfel, in functie de preferintele dumneavoastra, usile pot fi executate cu vitralii si sticla sablata in culori si modele variate.

 

Despre usi-bune.ro

 

Site-ul www.usi-bune.ro apartine societatii SC M&Beny Company SRL, infiintata in anul 2005, in scopul comercializarii usilor din productia proprie, ca o continuare a unei traditii de peste 20 de ani in productia de usi din lemn. In decursul timpului, prin imbunatatirea constanta a calitatii executiei usilor, extinderea modelelor si a gamei de lucrari executate M&Beny Company a avut o dezvoltare progresiva pe piata de profil. La comanda, usi-bune.ro executa o gama variata de usi interior din lemn, usi exterior din lemn stratificat, usi interioare furniruite cu furnir natural, scari interioare si balustrade din lemn.