Un nou inceput pentru Hyundai in clasa mini – Hyundai i10 faceliftNoul model este disponibil in showroomurile retelei de distributie Hyundai Auto Romania si prezinta preturi incepand de la 7.050 euro plus TVA. Prevazut cu motorizarea 1.1 litri benzina, noul Hyundai i10 dezvolta 69 CP, respectand normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale noului Hyundai i10 includ dotari standard precum ABS, aer conditionat si inchidere centralizata.
 

„Desi marca Hyundai este cunoscuta publicului roman in special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile in segmentul din care face parte. Hyundai i10 a incheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasa mini comercializate la nivel local. Reprezinta o performanta de exceptie, care ne demonstreaza ca publicul masinilor de oras isi indreapta atentia tot mai puternic catre marca Hyundai,” a declarat Doru Brusalis, Director Comercial al Hyundai Auto Romania.

 

Noul model Hyundai i10 pune la dispozitia clientilor sai un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garantie transferabila, in limita a 100.000 kilometri si 3 ani asistenta rutiera gratuita.  

 

 

Sursa: Hyundai Auto Romania / TiriacAuto Focsani

                                                                                                                              

Despre TiriacAuto Focsani

 

In luna aprilie a anului 2007 dealer-ul Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea. 

In martie 2008 s-a alaturat grupului TiriacAuto, asociere care a atras dupa sine si o serie de alte dezvoltari ce tin de serviciile oferite si de spatiul in care isi desfasoara activitatea, care trebuie sa respecte cu strictete standardul producatorului Hyundai Motors Company. 

Portofoliul de servicii al companiei TiriacAuto Focsani este diversificat si gandit in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, atat prin servicii pre-vanzare cum ar fi gasirea celei mai bune oferte de finantare, cat si prin serviciile post-vanzare, cum ar fi service, garantie, piese de schimb si asistenta rutiera.

Showroom-ul TiriacAuto Focsani este situate in Calea Moldovei nr.31 si este deschis zilnic, de luni pina vineri, intre orele 08:00-18:00 si sambata intre orele 08:00-13:00.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la numarul de telefon 0237/212.340.

hyundai i10 focsani vrancea tiriacauto