Un ajutor nonstop pentru prietenul tau la Mobile Vet

Este important sa stii ca la orice ora poti sa apelezi la o persoana calificata care sa iti ajute prietenul necuvantator. Tocmai de aceea, Mobile-vet ofera serviciul de asistenta non-stop pentru locuitorii din zona Doamna Ghica din Bucuresti, dar si pentru orice iubitor de animale din Bucuresti sau din localitatile limitrofe, care nu are o astfel de solutie aproape de casa.
Daca intelegem foarte bine necesitatea unui serviciu medical non-stop pentru oameni, suntem mai putin obisnuiti cu astfel de servicii pentru animale, insa o societate normala, echilibrata, trebuie sa acorde conditii de ingrijire profesionista si animalelor de companie. De altfel, la nivelul Bucurestiului si la nivelul intregii tari sunt foarte putine cabinete veterinare unde poti sa te adresezi la ore tarzii din noapte si, de multe ori, cateva ore sunt esentiale pentru a asigura sanatatea unui animal.
Medicii se pot deplasa si la domiciliu sau pacientul poate fi transportat la clinica prin serviciul de Ambulanta Veterinara.
Mobile-vet este un cabinet veterinat non stop din Bucuresti ce ofera o gama larga de servicii si pune pe primul loc atentia acordata pacientilor sai. Chiar daca acestia nu vorbesc si nu se pot plange, o stare de confort se resimte imediat in atitudinea lor si chiar in procesul de vindecare. Medicii specialisti din aceasta clinica sunt sprijiniti de tehnica moderna si aparate de ultima generatie, putand oferi o gama completa de servicii, de la vaccinari pana la chirurgie si stomatologie veterinara. De altfel, luna noiembrie este luna igienei orale la Mobile-vet, clinica indemnand clientii sa participe la discutii despre importanta unei igiene orale corecte pentru caini si pisici.
“Am dorit de la bun inceput sa oferim servicii complete ce tin de sanatatea unui animal, dar si servicii mai putin obisnuite pentru piata din Romania cum ar fi PET Shop Mobil sau Taxi Pet. Practic, ajutam clientii nostri sa se deplaseze mult mai simplu si in acelasi timp sa oferim siguranta si confort animalului de companie. Nu orice masina sau mijloc de transport este adecvat pentru deplasarea animalelor dintr-un punct in altul, iar serviciul nostru a ajutat deja zeci de clienti” a declarat reprezentantul Mobile Vet.
Mobile Vet ofera si servicii de cosmetica, desi acestea nu sunt in regim non-stop: spalare, periere, vidarea glandelor perianale, tunderea blanii sau curatarea urechilor. Mobile-vet este un „one stop shop” pentru sanatatea animalelor de companie. Disponibil la orice ora din zi si din noapte cu servicii de calitate.
Powered by SEO monitor