Ultimele 5 zile in care mai poti achizitiona ELock Control Parental cu 62 reducere

E-LOCK - SIGURANTA COPILULUI TAU PE INTERNET

Sistemul E-Lock este o combinatie de o cheie USB Si software. E-Lock USB Cheie arata ca un stick de memorie portabila, dar nu este un stick de memorie.E-Lock USB Cheie nu poate fi copiat pe alte dispozitive sau accesat de orice alt program. Software-ul are caracteristici avansate de tehnologie care previne dezinstalarea, Stergerea fisierelor de program si nchiderea de la E-Lock prin alte procese. Deci, indiferent cate cunostinte tehnice ar avea copilul Dumneavoastra sau angajatul Dumneavoastra, ei nu vor putea ocoli restrictiile stabilite fara cheia USB. Se instaleaza foarte repede iar setarile sunt extraordinar de usor de realizat. Introduceti in calculator USB E-Lock Key, stabiliti regulile, deconectati cheia, si sunteti gata de plecare. Setarile nu sunt definitive, ori de cate ori doriti sa schimbati sau sa rescrieti restrictii, pur si simplu conectati USB E-Lock Key si le realizati.

E-Lock ofera utilizatorilor novice functii avansate de securitate ntr-o interfata usor de utilizat:
- Control de acces la Internet: Blocare dial-up si de banda larga de retea (inclusiv serviciile ADSL, ISDN, Internet) pentru a pastra copiii si angajatii departe de mediul online in mod nesupravegheat.
- Controlul timpului online: Mentinerea copiilor de la navigarea pe web in timpul anumite ore ale zilei sau pentru durata lunga de timp.
- Crearea istoricului de site-uri vizitate: Lista accesari tinute separat de Temporary Internet Files. Chiar daca istoria sau fisierele sunt sterse din browsere, ele sunt inca acolo pentru tine, pentru a revizui activitatea mediului online desfasurata.
- Blocare CD-uri / DVD-uri: Interzice copiilor sau angajatilor pe unitatea Pc de servici, instalarea jocuri, software nelicentiate, software-ul inadecvat si informatii de vizionare necorespunzatoare folosind CD-uri si / sau DVD.
- Blocarea jocuri 2D/3D: Interzice copiilor sau angajatilor pe unitatea Pc de servici accesul la jocuri fara permisiune.
- Blocarea programelor de chat: cum ar fi AIM, MSM, Yahoo Chat ...
- Blocarea paginilor web nepotrivite: site-uri inadecvate de pe internet pentru a preveni efectele negative psihologice asupra copiilor sau procese la locul de munca.
- Documente de securitate Unelte: E-Lock va ofera o zona de siguranta pentru a stoca documente, care sa mpiedice accesul altor persoane la acestea, indiferent de cum au fost obisnuiti pana acum. Asta-i drept, chiar si ntr-un mediu corporativ in cazul in care departamentul IT are drepturi de administrator asupra PC-ului, nimeni nu poate accesa fisierele stocate in unelte de securitate fara USB E-Lock cheie! Acest lucru va preveni greseala sau stergerea / vizualizare intentionata asupra informatiilor importante.
- Programul Restrictii: Controleaza lista de programe ce pot fi executate sau refuza lista de aplicatii stabilita de Dumneavoastra. Tineti copiii dumneavoastra departe de ceea ce nu trebuie sa faca sau angajatii departe de tentatii in timpul serviciului.
- Interzicerea pe chat, online: Aceasta caracteristica mpiedica utilizarea de programe de Instant Messenger, cum ar fi Yahoo, AOL instantanee Messenger, Microsoft, IM ...
- Controlul timpului de acces online: Permite controlul total al timpului de acces online, fie prin cantitatea de timp online, sau de ora specificata din zi. In cazul in care termenul expira, acces la internet va inceta imediat.
- Timpul de acces la anumite jocuri: Tipul de acces la jocurile permise poate fi realizat prin trei moduri: puteti stabili exact ce joc sa fie accesat, puteti stabili in ce zi sa fie jucat ( de exemplu doar in weekend, sambata si duminica) si puteti stabili in ce interval orar sa poata fi accesat acest joc.
LICENTA DEFINITIVA, FARA CHELTUIELI ULTERIOARE SUPLIMENTARE.

Xprot doreste sa anunte pe aceasta cale ca, intentioneaza sa mentina pe piata interna preturile promotionale dar in acest scop are nevoie de confirmarea utilizatorilor fata de furnizor si producator. Pentru mentinerea preturilor actuale la solutiile Cosolid oferite pe piata interna, Xprot trebuie sa cumuleze 1000 de voturi pana la sfarsitul lunii ianuarie, voturi ce doresc a mentiona aprecierea solutiilor Cosolid pe piata romaneasca in usoara disproportie cu puterea de cumparare a acestor solutii la preturile initiale stabilite de brandul extern.

Astfel ca, Xprot are nevoie pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011 de un numar de 1000 voturi oferite de catre utilizatorii de calculatoare pentru a mentine si dupa luna ianuarie preturile Solutiilor Cosolid pe piata romaneasca, cu discounturi intre 50% si 62% fata de preturile stabilite initial de producator (179 lei fiecare solutie).

Voturile se acorda foarte simplu, prin intermediul retelei de scializare, tocmai datorita transparentei. Pe pagina de prezentare www.xprot.ro, exista butonul Like, care reprezinta contorizarea acestor voturi. Nu trebuie decat sa oferiti un Like pentru a sustine campania de impunere de preturi pe piata romaneasca a Solutiilor Hardware Cosolid de securitate calculator.

Xprot Globaltech multumeste pe aceasta cale tuturor celor implicati in sustinerea dezvoltarii si implementarea solutiilor hardware de securitate pe piata interna si nu in ultimul rand tuturor Partenerilor in cadrul Campaniei Stop Indiferentei.

control parental xprot icebox hd-recovery e-lock