uCoz lanseaza Turul sistemului in limba romana



Pentru a putea cunoaste simplu si rapid caracteristicile sistemului, Ucoz incepe luna februarie cu lansarea Turului sistemului in limba romana cu principalele informatii despre sistem: descriere, optiuni, inregistrare, securitate etc. 

Turul sistemului va prezinta pe scurt principalele informatii despre sistem. O prezentare generala in pagina Despre noi unde puteti urmari un scurt filmulet de prezentare, optiunile pe care vi le ofera sistemul sunt descrise in pagina CE PUTETI FACE CU NOI: site de prezentare, bloguri, forum-uri, magazine online si orice combinatie din cele mentionate. In sectiunea CUM FUNCTIONEAZA aflati cate ceva despre sabloane, Panoul de Control si Administrarea website-ului si nu in ultimul rand are o pagina dedicata inregistrarii in sistem.

In sectiunea COMUNITATE SI ASISTENTA faceti cunostinta cu toate modalitatile prin care atat tehnicienii Ucoz cat si utilizatorii cu experienta va pot oferi sfaturi si asistenta in crearea si dezvoltarea unui site, blog,  forum sau magazin online.

In pagina de SECURITATE se explica pe scurt elementele de securitate oferite de sistemul uCoz. La care se adauga binecunoscutele doua parole menite a proteja accesul catre partea de administrare a site-urilor dumneavoastra.

Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 13 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua.

ucoz Turul sistemului inregistrare ucoz cont ucoz site gratuit