Tunsoarea perfecta la un click distanta

Cat de bine ar fi sa beneficiezi de o tunsoare in aceeasi zi in care iti doresti asta? Pare un lucru greu de realizat, dar care cu ajutorul Stailer a devenit posibil.

Platforma care a adunat toate saloanele de top din Cluj Napoca in primele luni si care mai apoi si-a raspandit serviciile in Oradea, Timisoara si Iasi datorita utilitatii si al utilizarii frecvente este stailer.ro. 

Stailer permite programarea online a unei vizite la salon in orice zi si la ce ora ai nevoie, pentru toate tipurile de servicii de hairstyle: tuns, vopsit, tratamente par, dar si in materie de cosmetica si de make-up.

Serviciile de barber-shop. Cu ce se diferentiaza de un salon? 

In materie de specialisti in vederea tunsorii si a aranjatului barbii este recomandat un barber-shop. Diferentele dintre un salon obisnuit si cel special pentru barbati sunt redate de persoana care se afla in spatele scaunului. Stilistii din barber-shop sunt mai specializati pe caracteristicile parului barbatesc si utilizeaza mai usor masina de tuns. Celalalt tip de stilist este mai specializat in manuirea foarfecelor, care se utilizeaza cel mai des la parul lung sau mediu.

Stailer poate indeplini dorintele oricarui tip de client si a oricarei cerinte. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi in platforma necesitatile tale si acesta va afisa doar solutiile specifice. Barbatii frecventeaza din ce in ce mai des aceste servicii si acest aspect a dus la o crestere al timpului de asteptare si in cazul frizeriilor.

Deseori hair stilistii sunt la fel de ocupati ca orice alt tip de salon, asadar este necesara o programare, care la randul ei necesita timp extra pentru cautari si apeluri. Pentru barbatii care locuiesc in Cluj si sunt atenti la aspectul parului si al barbii este important de stiut ca tot mai multe saloane ce se ocupa de aranjarea profesionista a barbii in Cluj Napoca au aparut pe piata si pentru a gasi persoana potrivita cauti destul de mult.

Stailer permite verificarea tuturor saloanelor, alaturi de poza si numele stilistului, fiind afisat si pretul pentru orice serviciu.

Usor de gasit si mai usor de utilizat 

Stailer detine toate informatiile despre saloanele inscrise care sunt necesare clientilor atunci cand vor sa treaca pragul spre o schimbare de look.

Inca de la inceputul programarii, Stailer nu impune niciun cost si nici crearea unui cont. Permite utilizarea fara cont, dar cu siguranta vei vrea sa te inscrii pe platforma dupa o singura utilizare.

Pe Stailer se pot face programari la orice ora esti dispus sa mergi, cand timpul iti permite si nu necesita apel telefonic in vederea confirmarii. Aceasta se realizeaza printr-un mesaj dar serviciile nu se opresc aici. Stailer ofera asistenta pana in momentul in care ajungi la destinatie, daca ai nevoie, deoarece contine hartile si locurile exacte ale saloanelor, pentru a evita o intarziere sau drumuri in locurile gresite.

Pentru a experimenta cu adevarat utilitatea acestei platforme accesati pagina si in caz de orice nelamurire puteti contacta oricand un reprezentant pe adresa de e-mail support@stailer.ro.

stailer.ro