Tudor Gheorghe prezinta “Vremea Nemaniei” in satul natal al poetului Grigore Vieru





Maestrul Tudor Gheorghe a inceput pregatirile pentru “Vremea Nemaniei”, eveniment ma­nufacturat cu poezia  domnului Gri­gore Vieru. Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, repetitiile se desfasoara zilnic la Craiova alaturi de Orchestra Arkadia si a grupului vocal.

                Premiera spectacolului “Vremea Nemaniei” va avea loc pe 4 octombrie la Pererita , satul natal al regretatului poet Grigore Vieru. Romanii  de peste Prut se vor putea bucura de reprezentatii similare si in zilele urmatoare cand maestrul va aduce minunatele poezii la Balti ( 5 octombrie), Chisinau ( 7 octombrie) si Cahul ( 8 octombrie).  Reintors  in tara, Tudor Gheorghe ii va incanta atat pe spectatorii de la  Brasov ( 10 octombrie) si  Cluj (11 octombrie), cat si pe cei mai nerabdatori admiratori ai domniei sale din capital, in data de  26 octombrie  la Sala Palatului.

Va fi un elogiu adus frumusetii feminine, dar si un elogiu adus mamei. Voi ridica cateva in­tre­bari asupra existentei noastre, cu ajutorul unor poeme pe care nu ati crede ca le-a scris Grigore Vieru. Ne vom aminti si de poezia lui pentru copii. Nu voi omite nici obsesia lui pentru limba romana si pentru frumusetea limbii noastre.” – a marturisit maestrul pentru Jurnalul National.

Datele turneului national al spectacolului “Vremea Nemaniei” vor fi disponibile pe site-ul www.vreaubilet.ro,  platforma online de unde puteti achizitiona bilete la preturi avantajoase pentru cele mai importante spectacole/concerte ale momentului.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Maria Domina si promovat de Agentia Vreau Bilet.

 

tudor gheorghe bilete cumpara online ticket