Tribeach Brasov, la primele Campionate Nationale de Inot Masters din Romania

 

Echipa Tribeach va avea in concurs aproape cincizeci de sportivi, din echipa facand parte nume importante ale natatiei romanesti: Carmen Bunaciu (prima medalie mondiala pentru inotul romanesc - 1982), Anca Patrascoiu (prima medalie olimpica a natatiei romanesti -1984), Nicu Ivan (bronz european in 1996), alaturi de fosti campioni nationali. Acestora li se alatura practicanti amatori ai inotului, nu neaparat fosti performeri, adepti ai miscarii 'masters'.

Campionatele Nationale de Inot Masters incununeaza efortul cluburilor de profil din tara de a organiza un astfel de eveniment, pentru prima oara, in Romania. Concursul se desfasoara sub patronajul Federatiei Romane de Natatie si constituie o recunoastere a miscarii Masters de inot. Primul pas facut de Federatie catre comunitatea de inotatori Masters a fost numirea Comisiei de Masters, in cursul acestui an. Programul competitiei poate fi consultat aici: program C.N. Inot Masters.

Atat pentru fostii sportivi de performanta, cat si pentru amatori, intrecerea la nivel Masters este cu sine, in incercarea fiecaruia de a-si depasi limitele. Beneficiile inotului Masters includ: imbunatatirea sanatatii si a calitatii vietii, reducerea absenteismului la locul de munca, indeplinirea visului de a concura si a lupta pentru o medalie, socializarea cu oameni care au aceleasi pasiuni si interese si ocazia ca amatorii sa concureze alaturi de performeri de top.

Pentru fostii inotatori de performanta, inotul Masters reprezinta un mod de viata activ dupa retragerea din competitii. Echipa Tribeach participa la concursurile majore de inot Masters, campionate europene si mondiale, din anul 2008. Alaturi de competitiile interne, bilantul clubului numara peste 100 de distinctii (cupe si medalii).

Sustinatorii clubului, miscarii de masters si ai sportului, im general, sunt asteptati cu drag!

concurs competitie campionate nationale campionate nationale inot masters veterani tribeach club brasov bucuresti