Trenta Pizza lanseaza doua oferte de toamna



Pentru iubitorii de pizza, Trenta Pizza face o reducere de 50% la oricare a doua pizza de 30 cm comandata. Oferta este valabila pentru orice pizza cu diamentrul de 30 cm din meniul de pizza, retete clasice. Clientii Trenta Pizza pot comanda doua pizze identice sau sortimente diferite, iar reducerea de 50% se va aplica la pizza cu pretul mai mic. In plus, la cererea clientilor, se pot adauga extra topping-uri, contra cost la pizzele comandate, inclusiv la pizza oferita la pret redus.

Pentru iubitorii de pizza, dar si pentru cei care prefera salatele, pastele sau aripioarele de pui din meniu, Trenta Pizza anunta cea de-a doua oferta a toamnei, care presupune o reducere de 50% pentru orice portie de salata, paste sau aripioare de pui la comandarea unei pizza XXL. In aceasta oferta intra toate sortimentele de pizza cu diametrul de 40 cm, atat cele din categoria “retete clasice”, cat si cele preparate dupa “retete de colectie”.

“Am lansat aceste doua oferte noi din dorinta de a satisface poftele tuturor clientilor nostri. Pe de o parte, ne-am gandit la consumatorii de pizza, care pot manca mai mult cu mai putini bani, iar pe de alta parte ne-am gandit la clientii care prefera si alte preparate din meniu si care pot fi si ei avantajati prin astfel de oferte. Prin aceste promotii ne adresam in special grupurilor (de acasa sau birou), oferindu-le astfel produse variate, de calitate, la preturi mai mult decat tentante”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Perioada de desfasurare a celor doua promotii este 12 septembrie – 30 noiembrie 2011, cu posibilitatea de prelungire in cazul in care clientii Trenta Pizza solicita acest lucru prin comenzile pe care le fac. Pomotiile nu se cumuleaza si sunt valabile in fiecare zi a saptamanii la orice ora atat la livrare cat si in magazinele take away.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

pizza comanda pizza livrare pizza pizza bucuresti