Trenta Pizza deschide al treilea magazin in regim take awayMagazinul este amenajat conform noului concept Trenta Pizza, care ofera clientilor sai un ambient prietenos, original, modern. Fiind un magazin construit de la zero, inaugurarea lui a presupus o investitie de aproximativ 115.000 euro in amenajarea si utilarea spatiului de 120 mp, precum si crearea a 15 noi locuri de munca.


“La fiecare inceput de an ne facem planuri, strategii, ne stabilim obiective pentru anul nou. Obiectivul nostru este sa deschidem in fiecare zona importanta din Bucuresti magazine cu pizza la pachet care sa ofere si serviciul de livrare pizza in zonele respective. Noi nu doar ne-am propus, ci am si inceput sa punem in practica ce ne-am propus, deschizand al 3-lea magazin take away si al 8-lea din reteaua punctelor de livrare Trenta Pizza. In total, dorim sa deschidem cel putin 10 magazine de livrare si take away in Bucuresti. Incercam sa fim astfel mai aproape de clientii nostri, sa fim la indemana pentru cei care vor sa cumpere pizza la pachet din magazine si sa livram in cel mai scurt timp posibil pizza preferata acasa sau la birou“, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.


Pe langa comenzile din magazin, noua locatie Trenta Pizza va onora si comenzile de livrari pizza la domiciliu in sectorul 2, in zonele Pantelimon, Iancului, Pache Protopopescu, Armeneasca, Baicului, Piata Delfinului, Morarilor, Industiilor si zonele limitrofe.
In saptamana deschiderii, pana pe 15 ianuarie, toti clientii care vor trece pragul noului magazin din Soseaua Pantelimon, vor fi intampinati cu o promotie exclusiva: vor primi o pizza medie gratis la una de aceeasi dimensiune cumparata din categoria retetelor clasice. De asemenea, in noul magazin vor functiona si ofertele existente si in celelalte magazine take away ale companiei, oferte care se gasesc si pe site-ul www.trentapizza.ro.Programul de lucru al magazinului este similar cu cel al unitatilor de livrare la domiciliu: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 8 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti din care trei puncte de lucru in regim take-away, unul in zona Lujerului, cartierul Militari, unul in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea in zona Baicului, Pantelimon.

 

pizza pizza bucuresti livrari pizza comanda pizza oferte pizza