trender si DAILIES creeaza BUZZ pentru lentilele de contact de unica folosinta marca CIBA VISION






trenderii sunt persoanele care vor sa fie informate cu privire la ce e nou pe piata si care au o placere deosebita in a despica firul in patru in ceea ce priveste produsele sau serviciile care fac parte din viata lor. Ei sunt liderii de opinie din grupul lor de prieteni, oameni obisnuiti care isi impartasesc parerile despre un produs in mod deschis si sincer. Membrii comunitatii trender comunica intotdeauna natural despre produsele incercate in cadrul campaniilor de Word Of Mouth.

Campania de Word Of Moth ofera posibilitatea,unui numar de 30 de trenderi sa testeze, sa afle mai multe si sa vorbeasca despre lentilele de contact DAILIES AquaComfort Plus. Fiecare participant la campanie va ridica din cea mai apropiata optica partenera, un pachet care va contine 5 perechi de lentile de contact de unica folosinta DAILIES AquaComfort Plus si flyere pentru prietenii trenderilor care vor dori sa incerce gratuit lentilele.

Persoanele care nu au mai folosit lentile de contact vor primi informații si ponturi pentru aplicarea și scoaterea acestora in optici. Se vor face si demonstratii practice, pentru ca ulterior sa reuseasca singuri in doar cateva secunde.

DAILIES AquaComfort Plus sunt ideale pentru persoanele care doresc convenienta si lipsa grijilor: nu necesita intretinere, pentru ca se va folosi o pereche noua in fiecare zi. Sunt ideale pentru cei care doresc sa poarte lentile ocazional, pe timpul zilei sau cand fac sport. Se pot  folosi pe durata intregii zile sau in momente deosebite cand o pereche de ochelari incurca foarte tare.

Lentilele de contact DAILIES AquaComfort Plus sunt lentile sferice, cu port si inlocuire zilnica, avand dioptrii intre +6.00 si +0.50, respectiv intre -0.50 si -10.00.

DAILIES AquaComfort Plus este prima si singura lentila de contact avand incorporat un sistem unic cu tripla actiune de hidratare (Triple Action Moisture) activat... prin clipit!

 

Lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor. Umidifica intreaga zi pentru a mentine lentilele proaspete mai mult timp. Reimprospateaza spre seara, pentru confort pe toata durata zilei.

 

Perioada de inscriere are loc in perioada 1 iulie – 8 iulie, iar trenderii invitati in campanie vor folosi lentilele de contact timp de 3 saptamani (18 iulie – 7 august), tinand cont de modul de utilizare al acestora si le vor face cunoscute prin intermediul retelelor sociale Facebook, Twitter si a blogului personal, forumuri si bineinteles prin intermediul blogului campaniei.

Pe toata durata campaniei, trenderii  vor completa rapoarte si chestionare si ne vor comunica feedback-ul sincer si onest legat de lentilele de contact DAILIES AquaComfort Plus. In urma acestor activitati, trender.ro va analiza cantitativ si calitativ rezultatele campaniei de Word Of Mouth Marketing. Astfel vom afla cate persoane au auzit de lentilele DAILIES AquaComfort Plus, care a fost impactul campaniei in Social Media si in blogosfera sau daca trenderii sunt dispusi sa cumpere si sa recomande lentilele de contact incercate, in viitor.

Mai multe detalii despre campania de Word Of Mouth DAILIES AquaComfort Plus veti gasi pe site-ul dedicat acesteia: http://www.trender.ro/campanie-dailies-aqua-comfort-plus, incepand cu data de 8 iulie 2011.

 

Despre trender

trender este prima si singura companie din Romania specializata in Word Of Mouth Marketing care a lansat un serviciu de promovare prin intermediul “recomandarilor de la consumator la consumator” (C2C). Campaniile realizate sunt menite sa accelereze BUZZ-ul creat in jurul unui brand si sa formeze noi comunitati de brand evanghelisti.

Prin intermediul platformei www.trender.ro, companiile pot integra un nou canal in mixul de Marketing  si un tool eficient in masurarea BUZZ-ului generat in jurul produselor si serviciilor lor.

 

 

Despre Optimed Romania

Infiintata in anul 1992, Optimed S.R.L. este o societate romano—germana avand sediul central in Brasov si este distribuitor la nivel national de echipamente pentru oftalmologie, optometrie si optica, dermatologie, medicina estetica, chirurgie, ginecologie si de produse pentru optica medicala: lentile de contact si solutii pentru intretinerea lentilelor de contact.

Optimed detine reprezentanta in Romania a unor companii de referinta in domeniu, cum sunt: Topcon Europe Medical, Optopol, iCare Finland, Ciba Vision, fiind de asemenea distribuitor al echipamentelor produse de catre: A.R.C.Laser, Asclepion, Karl Kaps, Katena, Micro Medical Devices Inc., OCULUS Optikgerate GmbH, Optotec, UFSK International, Vistec AG.

Oferta Optimed vine atat in intampinarea cerintelor specialistilor, cat si a nevoilor si exigentelor consumatorilor, oferind servicii post-vanzare si consultanta pentru echipamentele furnizate.

Word of Mouth Marketing Optimed Ciba Vision lentile Dailies campanie