Trax Auto - oferte de rent a car cu multiple avantaje

Agentia de inchiriere auto, Trax Auto, pune la dispozitie pachete variate. Publicul larg poate alege varianta masinilor disponibile pentru inchiriere, o sectiune aparte fiind despre cele inchiriate direct din aeroport.

Trax Auto tineste spre o categorie de mare interes si anume rent a car Otopeni. Pentru acei turisti care ajung aici, plecarea spre alta destinatie este mai intai de toate conditionata de un mijloc de transport. Multiple avantaje rezulta din alegerea de a inchiria o masina, mai ales ca acest lucru poate fi posibil chiar din aceasta locatie. Rent a car Otopeni este un serviciu ce aduce la indemana posibilitatea de selectie a unei masini fara efortul de a va deplasa la sediul agentiei. Rezervarea pentru masina dorita poate fi realizata si online, masina fiind la timpul potrivit pregatita pentru doritor.

Flota de masini

Trax Auto pune la dispozitie diferite tipuri de masini pentru toate tipurile de buget si necesitate, incepand cu cele din clasa compact si pana la SUV. Extra pot fi oferite si servicii de completare, cum ar fi scaunul auto pentru copil, GPS, internet etc. La cerere chiar si un sofer profesionist poate fi solicitat.

Din randul tipurilor de masini se regasesc printre cele mai populare branduri – din gama low cost Peugeot, Dacia Logan, Suzuki cu motorizare 1.3 sau 1.6; la clasa compact se regasesc modele de la Ford Focus pana la Opel sau Golf, cu motorizare 1.6 benzina, Audi A5 cu 2.0, diesel, printre altele. SUV-uri si VAN-uri sunt de asemenea disponibile.

Conditii avantajoase de inchiriere

Trax Auto intampina publicul cu o lunga lista de servicii. Poate oferi inclusiv transfer de la si spre aeroport. Conditiile de inchiriere avantajoase incep cu preturi pe masura. Astfel, in cadrul paginii oficiale traxrentacar.ro sunt detaliate toate masinile si preturile per zi. Pe masura ce numarul de zile de inchiriere este mai mare, pretul scade.

Modele diverse de masini, echipate complex si la cerere cu anumite dotari, pot fi preluate direct din aeroport. Indiferent de sezon, flota de masini este pregatita pentru deplasari. Cu toate reviziile facute, in stare impecabila de functionare si cu un aspect pe masura, masinile parte din flota Trax Auto sunt mai mult decat a indeplini o necesitate de deplasare – ofera confort, siguranta si calatorii placute.

Oferta completa este regasita in cadrul paginii online.